AlzaPlus+ drogerie Protiplnění

GARNIER Fructis Hair Food Box

Zobraziť katalóg
GARNIER Fructis Hair Food Box
5 3 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – na regeneráciu, hydratáciu a revitalizáciu vlasov, obohatené o šťavu z aloe vera, obsah súpravy: šampón 350ml a maska 390ml, vhodné na normálne a suché vlasy
Kód:  KSDS1447 Produktové číslo:  8592807431597 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Fructis Hair Food Box

Darčeková kozmetická súprava GARNIER Fructis Hair Food Box je ideálnym darčekom pre každú ženu. So súpravou ošetrujúcej vlasovej kozmetiky GARNIER Fructis Hair Food si aj vy môžete vychutnávať silné, lesklé a krásne vlasy. Produkty sú obohatené o šťavu z aloe, ktorá má hydratačné a vyživujúce účinky. Prípravky dodajú vlasom potrebné živiny, hydratáciu a posilňujú vlasové vlákno. Nevšedná vôňa aloe vás navyše bude sprevádzať po celý deň a úplne vás očarí. V súprave GARNIER Fructis Hair Food nájdete šampón a masku na vlasy. Produkty sú 100 % vegan, neobsahujú ingrediencie živočíšneho pôvodu, nie sú testované na zvieratách. Kozmetická súprava je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy Garnier Fructis Hair Food Box

  • Darčeková súprava obsahuje šampón a masku na vlasy z radu Garnier Fructis Hair Food Aloe
  • Produkty dodávajú vlasom silu a lesk
  • Vlasová kozmetika Fructis Hair Food Aloe je vhodná na normálne a suché vlasy
  • Súprava GARNIER Fructis Hair Food Box vlasy rozjasní, oživí a obnoví
  • Šťava z aloe vlasy intenzívne hydratuje a regeneruje po celej dĺžke
  • Maska má tri spôsoby použitia: kondicionér, maska, či bezoplachová starostlivosť
  • 100 % vegan – neobsahuje ingrediencie živočíšneho pôvodu, netestované na zvieratách
  • Produkty neobsahujú silikóny, parabény, umelé farbivá
  • Kozmetická súprava je vhodná ako darček

Šampón GARNIER Fructis Hair Food Hydrating Aloe Vera 350 ml

Doprajte svojim vlasom poriadnu dávku hydratácie so šampónom Garnier Fructis Hair Food Aloe Vera. Zloženie je obohatené o šťavu z aloe vera, ktorá má hydratačné, protizápalové a vyživujúce účinky. Účinné látky posilňujú štruktúru vlasov, udržujú ich zdravé a dodávajú im neodolateľný lesk. Šampón navyše neobsahuje silikóny, parabény ani umelé farbivá. Šampón vytvára ľahkú penu, ktorá vlasy šetrne umyje a hydratuje bez zaťaženia.

Maska GARNIER Fructis Aloe Hair Food 390 ml

Siahnite po poslednej novinke z radu GARNIER Hair Food a doprajte vašim vlasom výdatnú výživu a regeneráciu. Maska zaručuje intenzívnu hydratáciu normálnych až suchých vlasov. Prírodná starostlivosť s výťažkami z aloe vera a zmesou rastlinných olejov naplní vlasy novou životnou silou, obnoví ich až ku končekom a zabezpečí im žiarivý lesk. Maska má tri spôsoby použitia: kondicionér, maska, či bezoplachová starostlivosti.

Zloženie

Zloženie šampónu:
AQUA / WATER SODIUM Lauryl SULFATE COCO-Glucoside COCO-betaín ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE Cocos nucifera OIL / COCONUT OIL glyceryl Olea triethylis CITRATE LECITHIN SODIUM CHLORIDE SODIUM HYDROXIDE hydrogenated PALM GLYCERIDES CITRATE hydroxypropyl GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE Citric ACID tocopherolu Ascorbyl palmitate POTASSIUM Sorbate SODIUM BENZOATE Salicylic ACID LINALOOL GERANIOL CITRONELLOL PARFUM / fragrance (F. I. L. C243180 / 1).

Zloženie masky:
Aqua / water, Cetearyl alcohol, Glycerín, Izopropylmyristát, Stearamidopropyl dimetylamino, Glycine soja oil / soybean oil, Šťava z listov aloe barbadensis, Helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil, Vitits vinifera fruit extract / grape fruit extract, Coco-caprylate / caprate, Cocos nucifera oil / coconut oil, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, Caprylyl glykol, Citric acid, Tartaric acid, Cetyl esters Potassium Sorbate Sodium benzoate, Salicylic acid, Caramel, Linalool, Geraniol, Citronellol, Benzyl alcohol, Sodium hydroxide, Parfum / fragrance.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Dámske Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Fructis Hair Food Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Fructis Hair Food Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GARNIER Fructis Hair Food Box.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií