Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GARNIER Hand Intensive 7 Days Bambucké maslo 100 ml

Zobraziť katalóg
GARNIER Hand Intensive 7 Days Bambucké maslo 100 ml
4,7 10 hodnotení
Krém na ruky – na popraskanú kožu, vhodný na normálnu pokožku, hydratačný, hypoalergénny a regeneračný, unisex, aktívne látky: bambucké maslo a L-Bifidus, objem 100ml - 32,90 €/1 l
Kód:  TM240 Produktové číslo:  3600541144408 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Hand Intensive 7 Days Bambucké maslo 100 ml Predaj skončil

GARNIER Hand Intensive 7 Days Bambucké maslo 100 ml

Regeneračný krém GARNIER Hand Intensive 7 Days Bambucké maslo je špeciálne určený pre intenzívnu starostlivosť o suché a popraskané ruky. Pokožke dodáva potrebnú regeneráciu a zanecháva ju hladkú a zamatovo hebkú po dlhú dobu. Aj po prvom umytí rúk zostáva pokožka vláčna a hydratovaná. Zloženie krému je obohatené o vzácne bambucké maslo a L-Bifidus. Prípravok je hypoalergénny, jeho nemastná textúra sa ľahko nanáša, nelepí sa a veľmi dobre sa vstrebáva. 

Aktívne látky:

  • vyživujúce bambucké maslo regeneruje veľmi suchú pokožku, redukuje popraskanú kožu a znižuje jej pnutie
  • účinná zložka L-Bifidus zabraňuje vysušeniu rúk a udržiava optimálnu hladinu hydratácie

Použitie:
Prípravok naneste podľa potreby do dlaní a krúživými pohybmi jemne vmasírujte do pokožky.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre veľmi suchú a popraskanú pokožku rúk.

zloženie:
Aqua/water, Glycerín, Izopropyl palmitate, cetearyl, Alcohol, Glyceryl, Stearate, Dimethicone, myristyl myristate, Benzoic acid, bifida ferment drievko, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Caprylyl glycol, Olea europaea oil/olive fruit oil, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Prunus armeniaca kernel oil/apricot kernel oil, Sodium polyacrylate, Parfum/fragrance

 

Zloženie

AQUA / WATER , GLYCERIN , ISOPROPYL PALMITATE , CETEARYL ALCOHOL , GLYCERYL STEARATE , DIMETHICONE , MYRISTYL MYRISTATE , BENZOIC ACID , BIFIDA FERMENT LYSATE , BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER , CAPRYLYL GLYCOL , OLEA EUROPAEA OIL / OLIVE FRUIT OIL , PEG-100 STEARATE , PHENOXYETHANOL , PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL , SODIUM POLYACRYLATE , PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. B48024/1).


Poznámka:
» Všetky krémy na ruky
Produktové línie: GARNIER Intensive 7 Days 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Hand Intensive 7 Days Bambucké maslo 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Intensive 7 Days Shea Butter Hand Cream 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GARNIER Intensive 7 Days Shea Butter Hand Cream 100 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií