AlzaPlus+ děti MPLA316412

GARNIER Hyaluronic Aloe Box

Zobraziť katalóg
GARNIER Hyaluronic Aloe Box
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Skin Aloe Vera Jelly a Pleťovú masku
Kód:  KSDS1208 Produktové číslo:  8592807379530 Stránky výrobcu

GARNIER Hyaluronic Aloe Box

Kozmetická súprava Garnier Hyaluronic Aloe Box ponúka tú najlepšiu starostlivosť o normálnu a zmiešanú pleť. Denný krém s prídavkom kyseliny hyalurónovej a extraktom z aloe vera dopĺňa textilná maska pre maximálnu hydratáciu. Set obsahuje denný krém Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Gel 50 ml a textilnú masku Skin Naturals Hyaluronic Aloe 32 g.

Denný krém Skin Naturals Hyaluronic Aloe Gel

Vaša pleť musí každý deň čeliť množstvu nepriaznivých vonkajších vplyvov, ktoré ju vysušujú a zaťažujú. Pomôžte jej v tomto boji pleťovým krémom GARNIER Skin Naturals Hyaluronic Aloe Gel. Ten ponúka každodennú ochranu a poriadnu porciu hydratácie. Rozotiera sa ľahko ako krém, ale je ľahký ako gél. Obsahuje výťažky z aloe vera a kyselinu hyalurónovú. Práve táto kombinácia ingrediencií uzamkne vlhkosť vo vašej pokožke a tá je potom vláčna a krásna na pohľad i na dotyk. Tento pleťový krém od GARNIER je vhodný pre starostlivosť o normálnu a zmiešanú pleť. Majte vyživenú a rozžiarenú tvár každý deň.

Prednosti denného krému Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Gel

  • Pleťový krém GARNIER na každodenné použitie
  • Ochrana a hydratácia vašej pleti
  • Určený pre normálnu a zmiešanú pleť
  • Príjemný ako krém a ľahký ako gél
  • Obsahuje výťažky z aloe vera a kyselinu hyalurónovú
  • Uzamkne vlhkosť v pleti, tá je potom hydratovaná a rozžiarená

Zloženie:
AQUA/WATER, GLYCERIN, PROPANEDIOL, ALCOHOL DENAT, PENTYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, VITIS VINIFERA FRUIT WATER/GRAPE FRUIT WATER, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SALICYLIC ACID, PARFUM/FRAGRANCE.

Použitie:
Každý deň vmasírujte krúživými pohybmi na vyčistenú pleť. Aplikujte na tvár, krk i dekolt.

Textilná maska Hyaluronic Aloe

Nechajte svoju pleť rozmaznávať s hydratujúcou a revitalizačnou textilnou maskou od GARNIER. Maska je obohatená o aloe vera prírodného pôvodu. Maska GARNIER Hyaluronic Aloe Tissue Mask je vhodná pre všetky typy pleti vrátane citlivej pokožky. Kyselina hyalurónová vypĺňa a tým odstraňuje vrásky z pleti.   Prítomnosť kyseliny hyalurónovej zaistí vašej pleti hĺbkovú hydratáciu. Obsiahnuté aloe vera v prírodnej forme má hojivé a hydratačné účinky, vašu pokožku upokojí. Antioxidanty obsiahnuté v aloe vera pleť chránia pred voľnými radikálmi a nepriaznivými vplyvmi prostredia. Maska GARNIER Hyaluronic Aloe Tissue Mask bola dermatologicky testovaná.

Kľúčové vlastnosti textilnej masky Garnier Hyaluronic Aloe

  • Maska GARNIER Hyaluronic Aloe Tissue Mask okamžite revitalizuje a hydratuje vašu pleť
  • Prípravok dodá vašej pleti mladistvý vzhľad behom chvíle
  • Maska je textilná a prikladacia, jej aplikácia je veľmi jednoduchá
  • Maska je vhodná pre všetky typy pleti vrátane pokožky citlivej
  • Kyselina hyalurónová vypĺňa a tým odstraňuje vrásky z pleti
  • Jej prítomnosť vašu pokožku hydratuje do hĺbky
  • Obsiahnuté aloe vera má hojivé a hydratačné účinky, pokožku upokojuje
  • Antioxidanty z aloe vera pokožku chránia
  • Maska GARNIER Hyaluronic Aloe Tissue Mask bola dermatologicky testovaná

Zloženie:
AQUA/WATER, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ALCOHOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF WATER/WITCH HAZEL LEAF WATER, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LIMONENE, MALTODEXTRIN, MANNOSE, P-ANISIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, PVM/MA COPOLYMER, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYALURONATE, SORBIC ACID, XANTHAN GUM, PARFUM/FRAGRANCE (F.I.L. C241790/1).

Použitie:
Masku aplikujte na vyčistenú tvár. Po 15 minútach zložte. Zostávajúce sérum z masky vmasírujte do pleti.


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Hyaluronic Aloe Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Hyaluronic Aloe Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GARNIER Hyaluronic Aloe Box.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií