AlzaPlus+ děti MPLA318265

GARNIER Regeneration Pack

Zobraziť katalóg
GARNIER Regeneration Pack
Darčeková sada – obsahuje: Garnier Body Regeneračné telové mlieko 400ml, Garnier Skin Naturals Upokojujúca textilná maska Comfort 32g, Garnier Body Regeneračný krém na ruky 100ml
Kód:  VBAL0565 Produktové číslo:  8592807221891 Stránky výrobcu

GARNIER Regeneration Pack

Darčeková súprava GARNIER Regeneration Pack poteší každú ženu, ktorá sa rada stará o svoju pleť. V súprave nájdete regeneračné telové mlieko, regeneračný krém na ruky a upokojujúcu textilnú masku. Regeneračné telové mlieko Garnier Reparing Care Body Milk s objemom 400 ml sa stará o veľmi suchú pokožku. Dodáva jej výživu a regeneruje do hĺbky vrátane najviac vysušených partií tela, ako sú kolená a lakte. Chráni ju pred nadmerným vysušovaním a zbavuje pocitu pnutia a nepríjemného sťahovania. Jeho účinné zloženie obsahuje javorovú miazgu, alantoín a glycerín. Jemná textúra mlieka sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pokožku jemnú. Prípravok je dermatologicky testovaný.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy GARNIER Regeneration Pack

  • Regeneračné telové mlieko
  • Ochrana pred nadmerným vysušovaním
  • Regeneračný krém na veľmi suché a popraskané ruky
  • Zabraňuje starnutiu pokožky
  • Hydratačná upokojujúca a textilná maska
  • Intenzívna hydratácia a výživa
  • Zloženie obsahujúce výťažok z harmančeka, glycerín a kyselinu hyalurónovú

Silný regeneračný účinok pre vaše ruky

Regeneračný krém GARNIER Body Repairing Care s objemom 100 ml je špeciálne vyvinutý pre veľmi suché a popraskané ruky. Vďaka silnému regeneračnému účinku ošetruje drobné prasklinky, pokožku uzdravuje a navracia jej jemnosť a pružnosť. Dodáva jej hĺbkovú výživu a navodzuje pocit upokojenia. Chráni ju pred škodlivými účinkami vonkajšieho prostredia. Jeho zloženie je obohatené o alantoín, glycerín a ochrannú filtračnú zložku, ktorá zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky. Pravidelným používaním prípravku budú vaše ruky opäť hebké a hladké.

Intenzívna hydratácia v podobe textilnej masky

Superhydratačná ukľudňujúca textilná maska Garnier Moisture & Comfort s obsahom 32 g je navrhnutá pre suchú až citlivú pleť. Vyniká rýchlym účinkom, keď počas 15 minút pleť revitalizuje a dodáva jej intenzívnu hydratáciu a potrebnú výživu. Navodzuje pocit komfortu a zanecháva ju upokojenú a zamatovo hebkú. Jej zloženie obsahuje výťažok z harmančeka, glycerín a kyselinu hyalurónovú. Veľkou prednosťou je veľmi jednoduchá aplikácia, kedy stačí masku len priložiť na tvár, nechať 15 minút pôsobiť a potom sňať.

Zloženie telového mlieka:

Aqua/water, Paraffinum liquidum/mineral oil, Glycerín, CYCLOPENTASILOXANE, Elaeis guineensis/palm oil, Petrolát, Butyrospermum parkii/shea butter, cetearyl alcohol, Aluminum starch octenylsuccinate, Acer saccharinum/sugar maple extract, Allantoin, Coco-Glucoside, Ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Xanthan gúm, Disodium EDTA, Imidazolidinyl urea, Metylparabén, butylparabén, BHT, Parfum/fragrance

Zloženie krému na ruky:
Aqua/water, Glycerín, cetearyl alcohol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Glyceryl Stearate SE, Dimethicone, Allantoin, Sodium polyacrylate, Caprylyl glycol, Phenoxyethanol, CI 14700/red 4, Linalool, Geraniol, Eugenol, Limonene, Hydroxycitronellal , Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Citral, Citronellol, Butylphenyl methylpropional, Hexylcinnamal, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Parfum/fragrance

Zloženie textilnej masky:
Aqua/Water, Propylene Glycol, Glycerín, p-Anisic Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Hydroxyethylcellulose, mannózy, Metylparabén, Peg-40 hydrogenated Castor Oil , Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Potassium Sorbate, Propylparaben, PVM/MA Copolymer, Sodium hyaluronate, Sorbic Acid, Sorbitol, Xanthan Gum, Parfum/Fragrance. (FIL 5184597/1)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Regeneration Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Regeneration Pack.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií