AlzaPlus+ děti Protiplnění

GARNIER UV Water Transparent Protecting Spray SPF 20 150 ml

Zobraziť katalóg
GARNIER UV Water Transparent Protecting Spray SPF 20 150 ml
4,0 2 hodnotení
Sprej na opaľovanie použitie: klasické (bez špecifických vlastností) a vodoodolné - 81,27 €/1 l
Kód:  KSOP0308 Produktové číslo:  3600542099387 Stránky výrobcu
GARNIER UV Water Transparent Protecting Spray SPF 20 150 ml Predaj skončil

GARNIER UV Water Transparent Protecting Spray SPF 20 150 ml

Opaľovací sprej Garnier Ambre Solaire UV Water SPF 20 je dvojfázový ochranný prípravok proti slnku s patentovaným filtračným systémom Mexoryl SX. Pokožka ošetrená týmto sprejom je vďaka olejovej fáze chránená pred škodlivými UV lúčmi. Zároveň je vodnou fázou osviežená a hydratovaná. Ďalej obsahuje gél z Aloe Vera, ktorý dokáže hydratovať po dobu až 8 hodín. Garnier UV voda po aplikácii na pokožke vytvorí nelepivú hydrofilnú vrstvu, ktorá sa rýchlo vstrebáva a je vodoodolná. Zanechá pocit sviežosti a ľahkosti.

Kľúčové vlastnosti opaľovacieho spreja Garnier UV Water 20 SPF

  • Ľahký a svieži prípravok proti slnku
  • Garnier UV Water je dvojfázový opaľovací sprej
  • Olejová fáza chráni pred UV lúčmi
  • Vodná fáza hydratuje a poskytuje sviežosť pokožke
  • Obsahuje výťažky z Aloe Vera
  • Opaľovací sprej Garnier UV Water s ochranný faktorom SPF 20
  • Je hydrofilný, vodoodolný a rýchlo sa vstrebáva

Aplikácia:
Pred použitím obsah produktu dôkladne pretrepte. Nanášajte ho rovnomerne a v dostatočnom množstve ešte pred vystavením pokožky slnku. Pre udržanie ochrany nanášajte opakovane v pravidelných intervaloch, najmä po plávaní, utieranie či nadmernom potení. Nestriekajte produkt priamo na tvár, naneste na dlane a potom použite na tvár.

Upozornenie:
Nevystavujte sa slnečným lúčom príliš dlho, aj keď používate produkt na opaľovanie. Nadmerné vystavenie slnku je nebezpečné. Malé deti nevystavujte priamemu slnku vôbec.
Nedostatočné množstvo produktu znižuje stupeň ochrany. Nepoužívajte produkt na podráždenú kožu. Vyhnite sa kontaktu s tkaninami. Vyhnite sa okoliu očí. V prípade zasiahnutia očí ich okamžite dôkladne vypláchnite čistou vodou.

Zloženie:
884966 1, Aqua / Water, Dicaprylyl Carbonate, Homosalate, Dicaprylyl Ether, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Propanediol, Diisopropyl Sebacate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, CI 61565 / Green 6, CI 60725 / Violet 2, Tocopherol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylyl Glycol, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Disodium EDTA, Citric Acid, Potassium Sorbate, Parfum / Fragrance, (F.I.L C209823/1)

Objem:
150 ml

SPF:
20


Parametre a špecifikácia

Objem
150 ml Hotovo!
Ochranný faktor
20 SPF Hotovo!
Fáza opaľovania
Opaľovanie Hotovo!
Typ prípravku
Sprej Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Ochranný faktor

Ochranný faktor
20 SPF Hotovo!

Typ produktu

Fáza opaľovania
Opaľovanie Hotovo!
Typ prípravku
Sprej Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER UV Water Transparent Protecting Spray SPF 20 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER UV Water Transparent Protecting Spray SPF 20 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GARNIER UV Water Transparent Protecting Spray SPF 20 150 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií