Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

GILLETTE Venus ComfortGlide Set

Zobraziť katalóg
GILLETTE Venus ComfortGlide Set
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: holiaci strojček, náhradné hlavice, kryt a praktická taštička
Kód:  VBAL763 Produktové číslo:  7702018597574
GILLETTE Venus ComfortGlide Set Predaj skončil

GILLETTE Venus ComfortGlide Set

Vychutnajte si dokonale hladké nohy! GILLETTE Venus ComfortGlide Set prináša strojček s hlavicou s tromi čepieľkami a integrovanými pásikmi gélu na holenie. GILLETTE hlavice sa pružne prispôsobia každej krivke a zaručia úžasne jednoduché oholenie, a to bez nutnosti využiť gél na holenie. Pásiky s gélom obsahujú ošetrujúce oleje a vašu pokožku prevoňajú sviežou vôňou bieleho čaju. GILLETTE Venus ComfortGlide Set obsahuje navyše náhradnú hlavicu, kryt a praktickú toaletnú taštičku.

Kľúčové vlastnosti súpravy GILLETTE Venus ComfortGlide

  • Holiaca hlavica má tri čepieľky kopírujúce krivky, ktoré vám zabezpečia hladké oholenie
  • GILLETTE Venus ComfortGlide Spa Breeze má integrované pásiky s gélom na holenie
  • Stačí len namočiť a rovno môžete pohodlne použiť na holenie
  • Pásky s gélom uvoľňujú sviežu vôňu bieleho čaju
  • Hlavica má tri čepieľky pre ešte hladšiu pokožku
  • GILLETTE Venus ComfortGlide Set obsahuje náhradnú hlavicu a praktický kryt na ňu
  • Vhodné ako darček, dodávané v elegantnej toaletnej taštičke

Obsah balenia:
1× strojček GILLETTE Venus ComfortGlide Spa Breeze
2× náhradné hlavice
1× kryt na hlavicu
1× praktická toaletná taštička

Zloženie:
Lubrastrip: PEG-115M; PEG-7M; PEG-100; Silica; Aloe Barbadensis Leaf Juice; Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; Tocopheryl Acetate; Tris(Di-T-Butyl)Phosphite; Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil; Persea Gratissima (Avocado) Oil; BHT; Glycol
Gel Bar: Sodium Stearate; Propylene Glycol; Glycerin; Aqua; Sodium Laureth Sulfate; Sorbitol; Sodium Myristate; Squalane; Polyethylene; Polybutene; Hydrogenated Vegetable Oil; Olea Europaea (Olive) Fruit Oil; Persea Gratissima (Avocado) Oil; PEG-45M; PEG-90M; Garcinia Indica Seed Butter; Lauryl Dimethicone/Polyglycerin-3 Crosspolymer; Parfum; PEG-7M; Stearic Acid; Paraffinum Liquidum; Niacinamide; Panthenol; Tocopheryl Acetate; Myristic Acid; Sodium Chloride; Hexyl Cinnamal; Alcohol; Polyquaternium-10; Silica; Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate; Tetrasodium Etidronate; Pentasodium Pentetate; Limonene; Linalool; Dipropylene Glycol; Sodium Citrate; BHT; SodiumAcetate; Tocopherol; Isopropyl Alcohol; CI 17200.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GILLETTE Venus ComfortGlide Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GILLETTE Venus ComfortGlide Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GILLETTE Venus ComfortGlide Set.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií