Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gillette Venus Embrace SNAP + gél - kazeta

Zobraziť katalóg
Gillette Venus Embrace SNAP + gél - kazeta
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: Venus holiaci strojček + Satin Care holiaci gél 75 ml
Kód:  VBAL0055 Produktové číslo:  7702018395095
Gillette Venus Embrace SNAP + gél - kazeta Predaj skončil

Gillette Venus Embrace SNAP + gél - kazeta

Vypnuté
Gillette Venus Embrace SNAP

Darčeková súprava Gillette Venus Embrans SNAP je určená ženám. Súprava obsahuje Venus cestovný holiaci strojček a Satin Care holiaci gél. Súprava bude skvelým darčekom pre všetky ženy, ktoré chcú mať krásne hladkú pokožku bez chĺpkov. Doprajte si jednoduché holenie aj na cestách!

Cestovný holiaci strojček Venus Snap
je úžasný mini strojček pre ženy s prenosným puzdrom, ktoré sa ľahko zmestí do každej kabelky. Tento strojček môžete používať na cestách, vo fitness centre, pri návšteve bazéna alebo všade tam, kde sa potrebujete osprchovať a zbaviť chĺpkov.

Gélové prúžky a 5 čepieľok vám uľahčí holenie a upokojí pokožku po holení. Strojček môžete mať po ruke aj v nečakaných prípadoch, keď potrebujete byť krásna a nestihla ste použiť holiaci strojček doma. Použite strojček Venus na precízne a ľahké holenie!

Satin Care holiaci gél (75 ml)
je inovatívny gél, ktorý umožňuje ľahší sklz holiaceho strojčeka, a tým aj pohodlnejšie oholenie. Obsahuje výťažky z aloe vera a vitamín E, ktoré upokojujú pokožku a minimalizujú riziko podráždenia kože. Prípravok obsahuje zvlhčujúce prísady udržujúce chĺpky zvlhčené a uľahčuje tak ich holenie. Zanecháva pleť jemnú a hladkú, je neparfumovaný a neobsahuje žiadne farbivá. Gél na holenie je určený predovšetkým pre citlivú pokožku. Uľahčite si holenie hodvábnym gélom!

Použitie:
Naneste na navlhčenú pokožku pred samotným holením, najlepšie v sprche alebo počas kúpeľa. Po oholení penu dôkladne opláchnite.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gillette Venus Embrace SNAP + gel - kazeta.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií