Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie Aplikace

GOLDWELL Dualsenses Color Gift Set

Zobraziť katalóg
GOLDWELL Dualsenses Color Gift Set
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje šampón 250ml, kondicionér 200ml a Perfect Hold Magic Finish 50ml
Kód:  VBAL805 Produktové číslo:  4050117276955

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GOLDWELL Dualsenses Color Gift Set Predaj skončil

GOLDWELL Dualsenses Color Gift Set

Darčeková kozmetická sada Goldwell Dualsenses Color Gift Set má všetko potrebné na starostlivosť o farbené vlasy aj ich styling. Rad vlasovej starostlivosti pre ženy Color Brilliance z radu Dualsenses od kvalitnej značky Goldwell je skvelou voľbou pre vaše jemné alebo normálne vlasy, či už sú farbené alebo nie. Okamžite po použitídodáva vlasom prirodzený lesk a oživuje farbu vlasov. Unikátna technológia FadeStop minimalizuje blednutie farby, microPROtech komplex chráni vlasy pred poškodením a luminiscenčný efekt radu Color Brilliance umocní žiarivosť vašej farby. Šampón a kondicionér Color Brilliance budú vaše vlasy hýčkať, dodajú im stratený lesk a budú sa starať aj o ich farbu. A čo medzi umytím? To sa o vaše vlasy postará lak bez aerosólu Goldwell Perfect Hold Magic Finish s flexibilnou fixáciou. Lak dodá vášmu účesu spevnenie a vašim kaderiam lesk a ochranu pred vlhkosťou, ktorá môže spôsobovať štiepenie. Užívajte si kompletnú ochranu vlasov aj ich farby s kozmetickou sadou Goldwell Dualsenses Color Gift Set.

Hlavné prednosti darčekovej sady Goldwell Dualsenses Color Gift Set

  • Šampón a kondicionér z radu Color Brilliance chráni farbu pred vyblednutím
  • Unikátna technológia FadeStop minimalizuje vymývanie farebných pigmentov
  • Luminiscenčný efekt šampónu a kondicionéru umocní žiarivosť vašej farby
  • Lak na vlasy bez aerosólu zaistí flexibilnú fixáciu a chráni vlasy pred vlhkosťou
  • Sada Goldwell Dualsenses Color obsahuje všetko potrebné na starostlivosť o farbené vlasy počas aj po umývaní

Zloženie šampónu:
Water, sodium laureth sulfate, sodium lauroyl sarcosinate, cocamidopropyl hydroxysultaine, glycol distearate, sodium lauroyl glutamate, sodium pca, glycoproteins, ethylhexyl methoxycinnamate, tetrasodium glutamate diazetate, panthenol, glycerin, palmitamidopropyltrimonium chloride, propylene glycol, punica granatum extract, silicone quaternium-22, cocamide mea, glyoxylic acid, ppg-3 myristyl ether, isostearamide, mipa, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, octyldodecyl pca, glyceryl laurate, phenyl trimethicone, salic nigra (willow) bark extract, citric acid, sodium chloride, sodium hydroxide, sodium benzoate, benzoic acid, fragrance, limonene, linalool, amyl cinnamal, benzyl salicylate, red 33/c.l. 17200.

Zloženie kondicionéra:
Water, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Sodium PCA, Glycerin, Punica Granatum Extract, Phenyl Trimethicone, Propylene Glycol, Glycoproteins, Cetrimonium Chloride, Octyldodecyl PCA, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Glyoxylic Acid, Phenoxyethanol, Fragrance, Limonene, Linalool, Amyl Cinnamal, Red 33.

Zloženie laku na vlasy:
Alcohol Denat, Hydroflurocarbon 152A, Pentane, Water, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Aminomethyl Propanol, Trimethyl Pentaphenyl Trisiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tocopheryl Acetate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Isopropyl Alcohol, Polysilicone-9, Benzophenone-3, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract, PEG-8, Niacinamide, Inoisitol, Glycerin, Fructose, Lactic Acid, Urea, Fragrance.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GOLDWELL Dualsenses Color Gift Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GOLDWELL Dualsenses Color Gift Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GOLDWELL Dualsenses színes ajándékkészlet.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií