AlzaPlus+ drogerie AlzaEco Den Země - lokálka

HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin SPF15 180 ml

Zobraziť katalóg
HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin SPF15 180 ml
5 1 hodnotení
Opaľovací krém – pre dospelých, ochranný faktor 15, vyhotovenie: dermo, na všetky typy pokožky, objem 180ml - 63,56 €/1 l
Kód:  OPA123 Produktové číslo:  5099821002190
HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin SPF15 180 ml Predaj skončil

HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin SPF15 180 ml

Vďaka opaľovaciemu krému HAWAIIAN TROPIC Aloha Care budú chvíle strávené na slniečku ešte príjemnejšie. Pri opaľovaní vás obklopí krásna tropická vôňa a aj na záhrade sa budete cítiť ako na exotickej dovolenke. Okrem krásnej vône vás krém poteší aj veľmi jemnou a ľahkou textúrou. Rýchlo sa vstrebáva a zmatňuje pokožku. Ponúka vysokú ochranu pred UVB a UVA žiarením. Túto ochranu si môžete vychutnávať, ajkeď plávate v mori alebo v bazéne, zloženie krému HAWAIIAN TROPIC je totiž vodoodolné.

Kľúčové vlastnosti opaľovacieho krému HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin SPF 15 180 ml

  • Vysoká a širokospektrálna ochrana pred UVA a UVB žiarením
  • Krém HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin s faktorom SPF 15
  • Krásna tropická vôňa kvetín a exotického ovocia
  • Krém sa rýchlo vstrebáva a nanáša
  • Zmatňuje pokožku a nezanecháva mastný film
  • Vodoodolné zloženie
  • Zo 45 % recyklovateľný obal

Použitie:
Mlieko aplikujte 20 minút pred opaľovaním 3 polievkové lyžice mlieka na celé telo. Aplikujte opakovane pre zachovanie ochrany.

Zloženie:
Aqua Diisopropyl Adipate Ethylhexyl Salicylate Octocrylene Homosalate Silica Butyl Methoxydibenzoylmethane Cetearyl Alcohol Glycerin Phenoxyethanol Tapioca Starch VP/Eicosene Copolymer Caprylyl Glycol Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Dicetyl Phosphate Ceteth-10 Phosphate Coco-Glucoside Parfum Chlorphenesin Xanthan Gum Sodium HydroxideDisodium EDTA Sea Salt Polymethylsilsesquioxane Psidium Guajava Fruit Extract Plumeria Acutifolia Flower Extract Passiflora Incarnata Fruit Extract Mangifera Indica Fruit Extract Carica Papaya Fruit Extract Hexyl Cinnamal Linalool


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin SPF15 180 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin SPF15 180 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin SPF15 180 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií