AP+ nový vizuál AD homeoffice

HAWAIIAN TROPIC Island Sport Protective Spray SPF30 220 ml

Zobraziť katalóg
HAWAIIAN TROPIC Island Sport Protective Spray SPF30 220 ml
Sprej na opaľovanie – pre dospelých, ochranný faktor 30, na telo, na všetky typy pokožky, objem 177ml - 72,88 €/1 l
Kód:  OPA126 Produktové číslo:  5099821002015
HAWAIIAN TROPIC Island Sport Protective Spray SPF30 220 ml Predaj skončil

HAWAIIAN TROPIC Island Sport Protective Spray SPF30 220 ml

Vychutnajte si vonkajšie športy aj pod ostrými slnečnými lúčmi. Sprej HAWAIIAN TROPIC Island Sport vás ochráni pri behu, ale aj pri volejbale na pláži. Vďaka jeho špeciálnej textúre a zloženiu o ňom nebudete ani vedieť. Nezanecháva mastný film a neupcháva póry. Je odolný voči vode a potu. Opaľovací krém HAWAIIAN TROPIC Island Sport vám ponúka širokospektrálnu ochranu pred UVA a UVB žiarením. Pokožku hydratuje,vyživuje a robí ju jemnú. Navyše vás očarí krásnou tropickou vôňou.

Kľúčové vlastnosti opaľovacieho spreja HAWAIIAN TROPIC Island Sport Protective Spray SPF30 220 ml

  • Ideálna ochrana pred slnečnými lúčmi pri vonkajších športoch
  • Sprej HAWAIIAN TROPIC Island Sport má ľahkú textúru, nevytvára mastný film a neupcháva póry
  • Odolný voči potu a vode
  • Ochranný faktor SPF30
  • Krém HAWAIIAN TROPIC má príjemnú tropickú vôňu
  • Pleť hydratuje a vyživuje
  • Širokospektrálna ochrana pred UVB a UVA žiarením

Použitie:
Nestriekajte priamo na tvár. Aplikujte 20 minút pred opaľovaním 3 polievkové lyžice na celé telo. Aplikujte opakovane pre zachovanie ochrany.

Zloženie:
Avobenzone, Homosalate, Octocrylene, Alcohol Denat., Isobutane, Isododecane, Diisopropyl Adipate, Lauryl PEG-8 Dimethicone, Phenylisopropyl Dimethicone, Polyglyceryl-3 Stearate/Isostearate/Dimer Dilinoleate Copolymer, Caprylyl Glycol, Hydrogenated Methyl Abietate, Mineral Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Water, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Carica Papaya (Papaya) FruitExtract, Colocasia Antiquorum Root Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Passiflora Incarnata Fruit Extract, Plumeria Acutifolia Flower Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Fragrance.


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HAWAIIAN TROPIC Island Sport Protective Spray SPF30 220 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAWAIIAN TROPIC Island Sport Protective Spray SPF30 220 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HAWAIIAN TROPIC Island Sport Protective Spray SPF30 220 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií