Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics Set + Face Wash

Zobraziť katalóg
HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics Set + Face Wash
Kozmetická sada – obsahuje: Sprchový gél 250ml, Matná pomáda na vlasy 100ml, Umývací gél na tvár 150ml
Kód:  VBAL487 Produktové číslo:  5060495670701
HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics Set + Face Wash Predaj skončil

HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics Set + Face Wash

Luxusná pánska sada HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics Set + Face Wash ponúka špičkové kozmetické prípravky pre mužov, a to sprchovací gél, zmatňujúcu pomádu na vlasy a umývací gél na tvár. Pánsky sprchovací gél HAWKINS & BRIMBLE Elemi & Ginseng Body Wash s objemom 250 ml jemne pokožku čistí a odstraňuje všetky nečistoty. Dodáva jej potrebnú hydratáciu a navodzuje pocit sviežosti a energie. Jeho zloženie s prírodnými zložkami je obohatené o esenciálne oleje z exotického elemi a ženšenu. Vaša pokožka ocení upokojujúci výťažok z aloe vera. Prípravok neobsahuje parabény, farbivá, minerálne oleje a SLS/SLES a je vhodný pre všetky typy pokožky.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady pre mužov HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics Set + Face Wash  

  • Pánska kazeta s kozmetikou obľúbenej britskej značky HAWKINS & BRIMBLE obsahuje sprchovací gél, zmatňujúcu pomádu na vlasy a umývací gél na tvár
  • Sprchovací gél HAWKINS & BRIMBLE Body Wash pokožku čistí, hydratuje a osviežuje
  • Obsahuje esenciálne oleje z exotického elemi a ženšenu a výťažky z aloe vera
  • Zmatňujúca pomáda na vlasy HAWKINS & BRIMBLE Matt Clay s kokosovým olejom a olejom tsubaki
  • Dokonale zafixuje účes a dodá vlasom prirodzene matný vzhľad
  • Umývací gél na tvár HAWKINS & BRIMBLE Face Wash s aloe vera a príjemnou vôňou elemi a ženšenu
  • Jemne odstraňuje nečistoty a mastnotu a chráni pleť pred slnečným žiarením

Získajte dokonale upravený účes s pomádou HAWKINS & BRIMBLE Matt Clay pre skutočných mužov

Zmatňujúca pomáda na vlasy pre mužov HAWKINS & BRIMBLE Elemi & Ginseng Matt Clay s objemom 100 ml je skvelým pomocníkom na rýchlu úpravu vášho účesu. Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu perfektne zafixuje účes a zároveň dodá vlasom elegantný matný vzhľad. Navyše vlasy obohatí o jemnú vôňu elemi a ženšenu. Obsahuje kokosový olej a prírodný olej tsubaki pre lepší stav vlasov a pokožky. Pomáda nezaťažuje vlasy a ľahko sa vymýva. Prípravok je bez parabénov, farbív, minerálnych olejov a SLS/SLES a nie je testovaný na zvieratách.

Luxusná starostlivosť umývacieho gélu pre mužov HAWKINS & BRIMBLE pre dokonale čistú a sviežu pleť

Umývací gél pre mužov HAWKINS & BRIMBLE Elemi & Ginseng Face Wash s objemom 150 ml jemne vyčistí vašu pleť a zaistí potrebnú starostlivosť pokožke namáhanej holením. Odstraňuje prebytočnú mastnotu a nečistoty. Umývací gél zanecháva pokožku jemnú a prevoňanú príjemnou vôňou elemi a ženšenu. Výťažok z aloe vera navyše pokožku osviežuje a chráni pred UV žiarením. Prípravok neobsahuje parabény, farbivá, minerálne oleje a SLS/SLES a je vhodný aj pre citlivú pleť. Doprajte svojej pleti tú správnu starostlivosť s čistiacim gélom na tvár HAWKINS & BRIMBLE.

Obsah sady:

  • Sprchovací gél HAWKINS & BRIMBLE Elemi & Ginseng Body Wash s objemom 250 ml
  • Zmatňujúca pomáda na vlasy HAWKINS & BRIMBLE Elemi & Ginseng Matt Clay s objemom 100 ml
  • Umývací gél na tvár HAWKINS & BRIMBLE Elemi & Ginseng Face Wash s objemom 150 ml

Zloženie sprchovacieho gélu:
Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaín, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sorbitan Sesquicaprylate, Glyceryl laurate, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Phytate, Linalool, Potassium Sorbate

Zloženie pomády na vlasy:
Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Cera Alba (Beeswax), Kaolin, Ceteareth-20, Bentonite, Propanediol, Adansonia Digitata Seed Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragnance), Dehydroxanthan Gum, Dehydroacetic Acis, Citric Acid, Linallol, Charcoal Powder, Limonene, Benzyl Salicylate, Coumarin

Zloženie umývacieho gélu:
Aqua (Water), Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, cetearyl Alcohol, Peg-20 Stearate, Prunis Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerylstearate, Glycerín, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Parfum (Fragnance, Ethylhexylglycerin, Linalool


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics Set + Face Wash. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics Set + Face Wash.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií