AlzaBoxy Q1 PET

Hawkins & Brimble Darčeková súprava (Šampón 250ml + Pomáda na vlasy 100ml)

Zobraziť katalóg
Hawkins & Brimble Darčeková súprava (Šampón 250ml + Pomáda na vlasy 100ml)
Darčeková sada kozmetiky – starostlivosť o vlasy pre mužov, obsahuje: šampón 250ml, pomáda na vlasy 100ml
Kód:  KSMU0277 Produktové číslo:  5060495670695
Hawkins & Brimble Darčeková súprava (Šampón 250ml + Pomáda na vlasy 100ml) Predaj skončil

Hawkins & Brimble Darčeková súprava (Šampón 250ml + Pomáda na vlasy 100ml)

Darčeková súprava kozmetických prípravkov Hawkins & Brimble je skvelým darčekom pre mužov, ktorí si chcú dopriať veľmi kvalitnú starostlivosť o vlasy. Obsahuje šampón pre mužov 250 ml a pomádu na vlasy 100 ml. Šampón Hawkins & Brimble zaistí výživu vašich vlasov a s pomádou veľmi rýchlo dosiahnete požadovaného účesu s mokrým vzhľadom. Vyskúšajte tieto luxusné výrobky pre mužov!

Šampón Hawkins & Brimble 250 ml

Hľadáte jedinečný šampón pre mužov? Potom je pánsky šampón Hawkins & Brimble dokonalou voľbou! Skrýva v sebe oslňujúci vôňu ženšenu a elemi. Šetrne umýva všetky typy vlasov a dodáva im sviežosť a energiu. Zároveň hydratuje pokožku hlavy i vlasy. Obsahuje Aloe vera, ktoré sa postarajú o upokojenie a výživu pokožky hlavy, ďalej provitamín B5, ktorý posilňuje štruktúru vlasov. Nechajte rozmaznávať svoje vlasy vďaka šampónu Hawkins & Brimble pre skutočných mužov!

Doplnenie a špecifikácie šampónu Hawkins & Brimble:

Použitie:
Naneste malé množstvo prípravku do mokrých vlasov, jemne vmasírujte do pokožky a potom dôkladne opláchnite. Podľa potreby zopakujte.

Zloženie:
Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaín, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sorbitan Sesquicaprylate, Glyceryl laurate, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Parfum (Fragnance), Glycerín, Panthenol, Citric Acid, Aloe Babadensis Leaf Juice, Sodium Phytate, Zingiber officinale (Ginger) Root Extract, Linalool, Potassium Sorbate.

Objem:
250 ml

Pomáda Hawkins & Brimble 100 ml

Pomáda na vlasy pre mužov Hawkins & Brimble je skvelým pomocníkom pre úpravu vášho účesu. S touto pomádou docielite rýchle úpravy účesu. Vďaka svojmu zloženiu, ktoré je na vodnej báze, skvele zafixuje účes a zároveň dodá vašim vlasom trendy mokrý vzhľad. Navyše obohatíte vlasy o vôňu elemi a ženšenu. Obsahuje výťažky z pšenice pre lepšiu hydratáciu vlasov a pokožky. Majte dokonale upravený účes s pomádou Hawkins & Brimble pre skutočných mužov!

Doplnenie a špecifikácie pomády na vlasy Hawkins & Brimble:

Použitie:
Malé množstvo rozotrite v dlaniach, aplikujte do vlhkých alebo suchých vlasov a tvarujte svoje vlasy do požadovanej podoby.

Zloženie:
Aqua (Water), Ceteareth-25, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PVP, Glycerín, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Polysorbate 20, PEG-75 Lanolín, Parfum (Fragnance), Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, PEG-90m , Caramel, Disodium EDTA, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Silica, Coumarin, BHT.

Objem:
100 ml

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre mužov Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Typ
Starostlivosť o vlasy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mužov Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!
Typ
Starostlivosť o vlasy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hawkins & Brimble Darčeková súprava (Šampón 250ml + Pomáda na vlasy 100ml) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics for Hair Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HAWKINS & BRIMBLE ajándékszett (250 ml sampon + hajpomádé 100 ml).
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií