Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara Set

Zobraziť katalóg
HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara Set
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Maskar Lash Queen Mascara Feline Blacks Waterproof 7ml + Complete Eye Make-up Remover 50ml + Youth Grafter The Eye Care 3ml
Kód:  VBAL0745 Produktové číslo:  3614272545601
HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara Set Predaj skončil

HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara Set

Kozmetická sada Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara Set ponúka ženám luxusné kozmetiku od známej značky. Sada obsahuje vodeodolnú, čiernu maskaru Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara, krém určený pre starostlivosť o citlivú pokožku v okolí očí Powercell 24h Eye Care a účinný odličovač All Mascaras Make-up Remover. Značka prémiové kozmetiky nesie meno svojej zakladateľky Heleny Rubinstein, ktorá sa rozhodla podnikať v oblasti kozmetiky už v roku 1902. Spojila sa s najlepšími vedcami svojej doby a začala hľadať vedecká riešenie pre problémy v oblasti starostlivosti o pleť. Výsledkom bola účinná kozmetika, ktorá si získala veľkú obľubu.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara Set

  • Sada luxusnej kozmetiky od tradičnej americkej značky Helena Rubinstein
  • Sada obsahujúca vodoodolnú maskaru, krém pre starostlivosť o pleť očného okolia a odličovač
  • Vodoodolná maskara Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara s čiernym odtieňom
  • Maskara s vysokým obsahom vosku pre veľký objem rias a hlboký pohľad mačacích očí
  • Krém Powercell 24h Eye Care pre starostlivosť o citlivú pokožku v okolí očí
  • Vďaka krému si pleť okolo očí zachováva mladý vzhľad
  • Odličovač All Mascaras Make-up Remover pre dokonalé odlíčenie
  • Odličovač pre účinné odstránenie všetkých stôp po make-upu
  • Sada prémiovej, účinnej kozmetiky pre ženy

Objavte zmyselnú maskaru Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara od Heleny Rubinstein

Predlžujúca vodoodolná maskara so zmyselným, temne čiernym odtieňom Lash Queen Feline Blacks Waterproof od Heleny Rubinstein zaistí vašim riasam objem, dĺžku i precízne oddelenie jednotlivých rias. Objemová maskara obsahuje extra zahusťujúce vosky, vďaka ktorým dôjde k intenzívnemu zvýšeniu objemu a úžasnému predĺženiu rias. Špeciálna, silná kefka je vybavená štetinami pre oddelenie rias, ktoré zaisťujú rovnomerné rozloženie maskary na všetkých riasach bez ich zlepovania. Maskara vydrží až 24 hodín, je vodoodolná a oftalmologicky testovaná, takže vyhovuje aj citlivým očiam a nositeľkám kontaktných šošoviek. Doprajte si hlboký, sexi pohľad mačacích očí s maskarou, ktorá sa ukrýva pod vzorom leopardej srsti.

Aktívne látky:
Ultra zahusťujúci vosk – dokonale obalí a pozdvihne riasy a vytiahne ich do dĺžky
Včelí vosk – urýchľuje regeneráciu, hlboko vyživuje a zvlhčuje, chráni, ideálny pre hutnejšie riasy, vylepšuje ich jemnosť
Karnaubský vosk – v kozmetických prípravkoch zvyšuje viskozitu, dodáva textúru, tuhosť, pružnosť, plasticitu, lesk a trblietanie, predlžuje trvanlivosť líčenia, je hypoalergénny a vhodný aj pre citlivú pokožku, zvyšuje lesk rias

Zloženie:
Aqua/Water, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Acrylates Copolymer, Cera Alba / Beeswax, Copernicia Cerifera Cera/Carnauba Wax, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Steareth-2, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Acacia Senegal/Acacia Senegal Gum, Ethylenediamine/Stearyl Dimer Dilinoleate Copolymer,  Sodium Dehydroacetate, Caprylyl Glycol, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, Propylene Glycol, Disodium Edta, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Sodium Hyaluronate, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Panthenol, Soluble Collagen, Sodium Chondroitin Sulfate, Atelocollagen (+/- May Contain: Ci 77491, Ci 77499/Iron Oxides, Mica, Ci 77891/Titanium Dioxide)

Spôsob použitia:
Jemnými ťahmi naneste na riasy. Vďaka veľkorysej kefke so štetinami, ktoré oddeľujú riasy, môžete od prvého ťahu štetcom zväčšiť riasy. Nanášajte od korienkov rias, potom nechajte kefku prirodzene kĺzať ku končekom.

Farba:
Čierna

Nevšedná starostlivosť pre okolie očí s krémom Helena Rubinstein Powercell 24h Eye Care

Laboratóriá Helena Rubinstein vyvinuli nový prípravok pre posilnenie citlivej a jemnej pokožky v očnom okolí, a to počas dňa aj v noci. Krém Powercell 24H Eye Care podporuje a urýchľuje regeneráciu kožných buniek, vyhladzuje jemné linky a vrásky okolo očí a rozjasňuje pleť. Dodáva pleti očného okolia potrebnú výživu a hydratáciu a koriguje tmavé kruhy a opuchy okolo očí spôsobené únavou. Už po niekoľkých použitiach sa pokožka okolo vašich očí viditeľne rozžiari, opuchy sa budú zmenšovať a obrysy očí budú hladké a bez stôp starnutia. Ak vás trápia kruhy pod očami alebo ochabnutosť a únava pleti okolo očí, nasaďte 24-hodinovú starostlivosť od Heleny Rubinstein.

Aktívne zložky:
Natívne botanické bunky – spevňujú pokožku a redukujú tmavé kruhy
Svetelný komplex – osvetľovacie pigmenty pre zosvetlenie očného okolia

Zloženie:
Aqua/Water, Dimethicone, Glycerin, Bifida Ferment Lysate, Propylene Glycol, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Tin Oxide, Peg-20 Sorbitan Cocoate, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Potassium Hydroxide, Carbomer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol, Caffeine, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Methylsilanol/Silicate Crosspolymer, Escin, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Silica, Adenosine, Ascorbyl Glucoside, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Caprylyl Glycol, Laureth-4, Crithmum Maritimum Extract, Synthetic Fluorphlogopite, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopherol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Ci 77891/Titanium Dioxide, Mica

Spôsob použitia:
Ráno a večer naneste prípravok na vyčistenú pleť okolo očí. Naneste ľahkým poklepávaním, kým sa plne prípravok nevstrebe. Používajte denne.

Odličovač Heleny Rubinstein All Mascaras Make-up Remover pre dokonale čistú pleť

Pre dokonalé odstránenie všetkých stôp make-upu využijete odličovacie prípravok Helena Rubinstein All Mascaras Make-up Remover. Odličovač okamžite odstráni všetky nalíčenia, a to perfektne a zároveň šetrne. Vďaka tomu je ideálny aj pre použitie na citlivú a jemnú pokožku očného okolia. Odličovač od Heleny Rubinstein dokonale odstráni dokonca aj vodoodolné maskary či očné linky. Pri použití pleť upokojí a príjemne ju hydratuje. Pokožku zanechá čistú, jemnú a sviežu bez nepríjemného mastného filmu na povrchu.

Aktívne látky:
Glycerín – pre zvlhčenie, viaže na seba vlhkosť a pomáha ďalším látkam, aby sa čo najrýchlejšie vstrebali do pokožky, ktorú zjemňuje, zvláčňuje a pomáha udržať hydratovanú
CYCLOPENTASILOXANE – dodáva pleti hodvábny pocit a zmierňuje jej podráždenie
Geraniol – hlavná zložka ružového oleja, dodáva kvetinovú vôňu a osviežuje

Zloženie:
Aqua/Water, Cyclopentasiloxane, Isododecane, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Potassium-Phosphate, Sodium Bicarbonate, Sodium Chloride, Dipotassium Phosphate, Decyl Glucoside, Hexylene Glycol, Polyaminopropyl Biguanide, Geraniol, Citronellol, Parfum/Fragrance

Spôsob použitia:
Pred použitím dôkladne pretrepte. Naneste na kozmetický vatový tampón, priložte na zatvorené oči a nechajte chvíľku pôsobiť. Jemne a bez trenia odstráňte make-up a ďalšie nečistoty. Neoplachujte.

Darčeková kazeta Helena Rubinstein obsahuje:
1× čierna riasenka Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Mascara (6,9 ml)
1× krém Helena Rubinstein Powercell 24h Eye Care pre starostlivosť o pokožku v okolí očí (3 ml)
1× odličovač Helena Rubinstein All Mascaras Make-up Remover (50 ml)


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara Set.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií