Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Protiplnění

INDULONA Harmančeková 3 × 85 ml

Zobraziť katalóg
INDULONA Harmančeková 3 × 85 ml
Krém na ruky hydratačný, vhodný na suchú pokožku, medzi aktívne látky patrí glycerín a rumanček, bez silikónov a s prírodnými zložkami, objem 255ml - 2,50 €/ks - Od 9,79 €/1 l
Kód:  TM284s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

INDULONA Harmančeková 3 × 85 ml Predaj skončil

INDULONA Harmančeková 3 × 85 ml

Naše ruky namáhame každý deň. Zaslúžia si preto kvalitnú a intenzívnu starostlivosť. Ochranný krém na ruky Indulona vám presne takú starostlivosť ponúka. Má upokojujúce účinky a je určená pre suchú a podráždenú pokožku. Výťažky z harmančeka pravého dávajú krému zvláčňujúce a regeneračné vlastnosti, znižujú riziko vzniku podráždenia, majú dezinfekčné účinky a pôsobia protizápalovo. Krém neobsahuje silikóny a je vhodný pre všetky typy pokožky. Veľmi ľahko sa vstrebáva. Úľavu prináša už po prvej aplikácii, ktorá vám dodá pocit intenzívnej a dlhotrvajúcej hydratácie rúk.

Kľúčové vlastnosti krému na ruky harmančekovej INDULONY 85 ml 2+1

  • Vhodná pre citlivú pokožku
  • Zloženie obohatené o rakytníkový olej a výťažky z harmančeka
  • Krém INDULONA pomáha unavenej a podráždenej pokožke
  • Má silné regeneračné vlastnosti
  • Zabraňuje tvorbe vrások a omladzuje
  • Indulona je vyrobená z vysoko kvalitných surovín

Mimoriadna kvalita INDULONY

Každý nový typ krému Indulona je veľmi starostlivo skúmaný a testovaný, aby bola zaručená vysoká kvalita značky. Pri výrobe sa používajú len tie najlepšie suroviny a celý proces prebieha vo farmaceutickom závode pod dohľadom profesionálov, čo je pre kozmetické prípravky ojedinelé a zaručuje to kvalitu a odbornú starostlivosť pri výrobe. Voda, ktorá je pri výrobe používaná, je filtrovaná a spĺňa prísne normy pre výrobu liečiv a má teda farmaceutickú akosť. Ako dôkaz mimoriadnej kvality slúži to, že výrobca doteraz nezaznamenal žiadne vedľajšie účinky alebo alergickú reakciu.

Aplikácia:
Naneste primerané množstvo krému na čistú pokožku. Jemne vmasírujte a nechajte vstrebať. Podľa potreby ošetrenie opakujte niekoľkokrát za deň.

    Zloženie:
    Aqua, Para num liquidum, PEG-5 Glyceryl stearate, Stearic acid, Glycerin, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Sodiumlactate, Sodium PCA, Fructose, Glycine, Inositol, Lactic acid, Niacinamide, Urea, Sodium benzoate, Propylene glycol, Diazolidinyl urea, Methylparaben, Propylparaben, Bisabolol, Parfum, Eugenol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.


    Poznámka:
    » Všetky krémy na ruky

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
    Príslušenstvo pre INDULONA Harmančeková 3 × 85 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDULONA Heřmánková 3 × 85 ml.
    P-DC1-WEB01
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií