AlzaPlus+ drogerie P&G MS v hokeji_CZ

INDULONA Nechtíková 3 × 85 ml

Zobraziť katalóg
INDULONA Nechtíková 3 × 85 ml
Krém na ruky – vhodný na normálnu pokožku, hydratačný, regeneračný, zjemňujúci a upokojujúci, s prírodnými olejmi a s prírodnými zložkami, unisex, aktívne látky: glycerín, lanolín a nechtík lekársky, objem 85ml - 2,40 €/ks - Od 28,20 €/1 l
Kód:  TM268s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

INDULONA Nechtíková 3 × 85 ml Predaj skončil

INDULONA Nechtíková 3 × 85 ml

Ochranný krém na ruky INDULONA s výťažkom z nechtíka lekárskeho má regeneračný účinok. Krém je vhodný na každodennú starostlivosť o normálnu a citlivú pokožku. Namáhanú pokožku zjemňuje, zvláčňuje, vyhladzuje a dodáva jej prirodzenú ochrannú vrstvu. Vďaka obsahu výťažku z nechtíka lekárskeho má protizápalové účinky s hojivýmpôsobením na pokožku. INDULONA sa veľmi ľahko roztiera a vstrebáva.

Kľúčové vlastnosti krému na ruky INDULONY Nechtíkovej 85 ml 2+1

  • Krém na ruky INDULONA pre intenzívnu starostlivosť
  • S výťažkom z nechtíka lekárskeho a glycerínu
  • Vhodný aj pre normálnu a citlivú pokožku
  • INDULONA má regeneračné, hydratačné a ochranné funkcie
  • Dermatologicky testované

Mimoriadna kvalita

Každý nový typ krému Indulona je veľmi starostlivo skúmaný a testovaný, aby bola zaručená vysoká kvalita značky. Na výrobu sa používajú len tie najlepšie suroviny a celý proces prebieha vo farmaceutickom závode pod dohľadom profesionálov, čo je pre kozmetické prípravky ojedinelé a zaručuje to kvalitu a odbornú starostlivosťpri výrobe. Voda, ktorá je pri výrobe používaná, je filtrovaná a spĺňa prísne normy pre výrobu liečiv a má teda farmaceutickú akosť. Ako dôkaz mimoriadnej kvality slúži to, že výrobca doteraz nezaznamenal žiadne vedľajšie účinky alebo alergickú reakciu.

Aplikácia:
Krém na ruky naneste v malom množstve na čistú pokožku rúk. Rozotrite a nechajte vstrebať. Aplikáciu môžete opakovať niekoľkokrát denne.

    Zloženie:
    Aqua, Glyceryl Stearate, Calendula Officinalis Extract, Cera Alba, Dimethicone, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Cetyl Alcohol, Lanolin, Olea Europaea Fruit Oil, Oleic Acid, Stearic Acid, Palmitic Acid, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Musk Ketone, Aminotridecane Adipate, Laureth-30.


    Parametre a špecifikácia

    Objem

    Objem
    85 ml Hotovo!

    Zloženie

    Špecifické zloženie
    S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami Hotovo!

    Určenie

    Určenie
    Unisex Hotovo!

    Typ pokožky

    Typ pokožky
    Normálna, Citlivá Hotovo!
    Typ pokožky
    Normálnu Hotovo!

    Pumpička

    Pumpička
    Bez pumpičky Hotovo!
    Viac parametrov
    Poznámka:
    » Všetky krémy na ruky

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
    Príslušenstvo pre INDULONA Nechtíková 3 × 85 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDULONA Měsíčková 3 × 85 ml.
    P-DC1-WEB02
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií