AD homeoffice AD homeoffice

INDULONA Original Set

Zobraziť katalóg
INDULONA Original Set
4,5 4 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Telové mlieko + Krém na ruky + Krém
Kód:  VBAL0554 Produktové číslo:  8592297004912 Stránky výrobcu

INDULONA Original Set

Darčeková súprava INDULONA Original na každodennú starostlivosť o pokožku je skvelým darčekom pre každú ženu. Súprava obsahuje telové mlieko, krém na ruky a telový krém. Vyživujúce telové mlieko INDULONA Original sa stará o vysušenú, popraskanú a odmastenú pokožku, ktorú upokojuje, hydratuje a dodáva jej potrebnú výživu. Zanecháva ju pevnú, pružnú a vláčnu. Jeho unikátne zloženie je obohatené o jojobový olej s antioxidačným účinkom, ktorý pokožku chráni pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. Jemná textúra mlieka sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film. Prípravok je vhodný na všetky typy pokožky, neobsahuje parabény a je dermatologicky testovaný. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy INDULONA Original

  • Darčeková súprava na každodennú starostlivosť o pokožku
  • Vyživujúce telové mlieko, krém na ruky a telový krém
  • Jojobový olej s antioxidačným účinkom
  • Dlhotrvajúca hydratácia a výživa
  • Ochrana pred vysúšaním
  • Vysoký podiel prírodnej vazelíny

Regenerácia a výživa suchej pokožky

Premasťujúci ochranný krém na ruky INDULONA Original je špeciálne navrhnutý na starostlivosť o vysušenú a popraskanú pokožku. Pokožku regeneruje a hĺbkovo vyživuje. Dodáva jej prirodzenú vláčnosť a zabraňuje jej vysušovaniu. Zanecháva ju hebkú, pevnú a pružnú. Udržuje prirodzenú ochrannú vrstvu kožného mazu. Vďaka vysokému podielu prírodnej vazelíny je ideálny aj na citlivú alebo alergickú pokožku. Prípravok je vhodný na všetky typy pokožky, neobsahuje žiadne konzervačné látky či alergény a je dermatologicky testovaný. 

Intenzívna hydratačná starostlivosť

Hydratačný telový krém INDULONA Original na veľmi suchú a citlivú pokožku v menšom praktickom balení poskytuje pokožke dlhotrvajúcu hydratáciu a výživu. Uzamyká v nej potrebnú vlhkosť a chráni ju pred poškodením vonkajšími vplyvmi. Dodáva jej hebkosť, pružnosť a pevnosť. Obsahuje vysoký podiel prírodnej vazelíny, ktorá pokožku premasťuje. Ďalej je jeho zloženie obohatené o vitamíny, minerály a antioxidanty. Prípravok s hutnou konzistenciou neobsahuje parabény a konzervačné látky a je dermatologicky testovaný.

Zloženie telového mlieka:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Cera Alba, Dimethicone, Stearid Acid, Olea Europaea Fruit Oil, Oleic Acid, Palmitic Acid, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetyl Alcohol, Polyaminopropyl Biguanide, Laureth-30, Parfum

Zloženie krému na ruky:
Petrolatum, Aqua, Lanolin, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Cholesterol, Parfum, Amyl Cinnamal, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Isoeugenol, alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, d-Limonene, Musk Ketone, Acetyl Hexamethyl Tetralin

Zloženie telového krému:
Petrolatum, Aqua, Lanolin, Paraffinum liqiudum, Cetearyl alcohol, Cholesterol, Parfum, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Isoeugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, d-Limonene, Linalool

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INDULONA Original Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDULONA ORIGINAL Box II.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: INDULONA Original Set.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií