AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

INDULONA Originálna starostlivosť (telové mlieko 400 ml, krém na ruky, mydlo) + TAŠKA s originálnym dizajnom

Zobraziť katalóg
INDULONA Originálna starostlivosť (telové mlieko 400 ml, krém na ruky, mydlo) + TAŠKA s originálnym dizajnom
4,5 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: telové mlieko 400ml, krém na ruky, mydlo + taška s originálnym dizajnom
Kód:  VBAL8167 Produktové číslo:  8592297008354 Stránky výrobcu
INDULONA Originálna starostlivosť (telové mlieko 400 ml, krém na ruky, mydlo) + TAŠKA s originálnym dizajnom Predaj skončil

INDULONA Originálna starostlivosť (telové mlieko 400 ml, krém na ruky, mydlo) + TAŠKA s originálnym dizajnom

Darčeková kozmetická súprava tradičnej značky INDULONA je zabalená v škatuľke atraktívneho vzhľadu. Vnútri sa ukrývajú tri prípravky radu Original a síce ošetrujúce tekuté mydlo, hydratačné telové mlieko a krém na ruky s všestrannou starostlivosťou. Nájdete v nej tiež plátennú tašku s originálnym dizajnom. Tekuté mydlo s obsahom bavlny a panthenolu zanechá vaše ruky nielen čisté, ale aj hydratované, jemné a vláčne. Hydratačné telové mlieko INDULONA Original s kyselinou hyalurónovou a glycerínom poskytne pokožke tela hydratáciu až po dobu 48 hodín. Jeho hodvábna textúra sa ľahko vstrebáva. Krém na ruky vás poteší svojimi regeneračnými, ochrannými i premasťujúcimi účinkami. Ošetrí suchú a popraskanú pokožku rúk, dodá jej pružnosť, vláčnosť a obnoví jej prirodzenú ochrannú bariéru. Darčeková kozmetická súprava INDULONA Original je vhodná na všetky typy pokožky, ktorú zanechá hydratovanú, vláčnu a sviežu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy INDULONA Original

  • Obsahuje kozmetické prípravky tradičnej značky INDULONA
  • V súprave nájdete ošetrujúce tekuté mydlo, hydratačné telové mlieko a všestranný krém na ruky
  • Kozmetická súprava INDULONA Original obsahuje plátennú tašku s originálnym dizajnom
  • Tekuté mydlo zanechá ruky čisté, hydratované a vláčne
  • Hydratačné telové mlieko poskytne pokožke až 48-hodinovú hydratáciu
  • Krém na ruky s regeneračnými, ochrannými aj premasťujúcimi účinkami
  • Darčeková súprava INDULONA Original je vhodná na všetky typy pokožky

Obsah súpravy:
Tekuté mydlo Indulona Original 300 ml
Hydratačné telové mlieko Indulona Original 400 ml
Krém na ruky Indulona Original 85 ml
Plátenná taška

Zloženie

Tekuté mydlo: aqua, sodium laureth sulfate, sodium chloride, sodium lauryl sulfate, glycerín, citric acid, cocamidopropil betaine, coco-Glucoside, disodium EDTA, glyceryl Oleate, Gossypium hirsitum extract, hydrogenated palm glycerides citrate, lauroyl / myristoyl metyl glucamide, panthenol, parfum sodium sulfate, Styrene / acrylates copolymer, tokoferol, benzoic acid, benzoan sodný, sorbic acid, citronellol, linalool Telové mlieko: aqua, glycerín, etylhexyl palmitate, cetearyl alcohol, glyceryl Stearate citrate, dimetikón, dipropylheptyl carbonate, etylhexyl Stearate, izopropyl myristate, glyceryl stearate, PEG-100 stearát, penta- distearate, hyaluronátu sodného, alantoín, ammonium acryloyldimethyltaurate / VP copolymer, Arginine, ascorbic acid, askorbylpalmitát, betaine, bisabolol, triglycerid kaprylový/kapricový, citric acid, disodium EDTA, fructose, glukóza, glyceryl laurate, maltózy, parfum, PEG-8, pentylene glycol, polyglyceryl-2 sesquiisostearate, sodium chloride, sodium hydroxide, sodium lactate, sodium PCA, tokoferol, tocopheryl acetate, trehalózy, trilaureth-4 phosphate, urea, xantánová guma, fenoxyetanol, alpha-isomethyl ionone, citronellol, kumarín, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool Krém na ruky: petrolát, aqua, lanolín, paraffinum liquidum, cetearyl alcohol, cholesterol, parfum, tokoferol, tocopheryl acetate, BHT, alpha-isomethyl ionone, citronellol, kumarín, geraniol, isoeugenol, limonene, linalool Textilné taška: 100% bavlna

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INDULONA Originálna starostlivosť (telové mlieko 400 ml, krém na ruky, mydlo) + TAŠKA s originálnym dizajnom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDULONA Originální péče (tělové mléko 400 ml, krém na ruce, mýdlo)+ TAŠKA s originálním designem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: INDULONA Eredeti ápolás (testápoló 400 ml, kézkrém, szappan)+ TÁSKA eredeti dizájnnal.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií