AD homeoffice MPLA318265

INDULONA Rakytníková 50 ml

Zobraziť katalóg
INDULONA Rakytníková 50 ml
4,9 7 hodnotení
Krém na ruky pre typ pokožky: citlivá a suchá - 44 €/1 l
Kód:  TM285 Produktové číslo:  8588006397192 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

INDULONA Rakytníková 50 ml

Krém na ruky Indulona s vysokým obsahom oleja rakytníka je určený pre unavenú a podráždenú pokožku rúk i celého tela. Olej rakytníka v sebe obsahuje karotén, vitamíny a minerálne soli, ktoré priaznivo pôsobia na rast tkaniva v miestach poškodenej pokožky a krém je tak vysoko regeneračný a hojivý. Tiež má pozitívne účinky na starobu kože, zabraňuje tvorbe vrások a omladzuje.

kľúčové vlastnosti

  • s rakytníkovým olejom
  • na unavenú a podráždenú pokožku
  • silná regenerácia
  • zabraňuje tvorbe vrások a omladzuje
  • vysoko kvalitné suroviny

mimoriadna kvalita

Každý nový typ krému Indulona je veľmi starostlivo skúmaný a testovaný, aby bola zaručená vysoká kvalita značky Indulona. Na výrobu sa používajú len tie najlepšie suroviny a celý proces prebieha vo farmaceutickom závode pod dohledom profesionálov v prostredí prísnych hygienických štandardov, čo je pre kozmetické prípravky ojedinelé a zaručuje to kvalitu a odbornú starostlivosť pri výrobe. Voda, ktorá je pri výrobe používaná, je filtrovaná a spĺňa prísne normy pre výrobu liečiv a má teda farmaceutickú akosť. Ako dôkaz mimoriadnej kvality slúži to, že výrobca doteraz nezaznamenal žiadne vedľajšie účinky alebo alergickú reakciu.

aplikácia:
Naneste primerané množstvo krému na čistú pokožku. Jemne vmasírujte a nechajte vstrebať. Podľa potreby ošetrenie opakujte niekoľkokrát za deň.

    zloženie:
    Aqua, Para numliquidum, Glycerín, Sorbitan isostearate, PEG-2 hydrogenated castor oil, Ozokerite, hydrogenated castor oil, Sun ower oil, PPG-15Stearyl Ether, CYCLOPENTASILOXANE, Ceraalba, PEG- 30dipolyhydroxystearate, Titaniumdioxide, Alumina, Simethicone, Hippophae Rhamnoides Fruit extract , Rosmarinus o officinalis Leaf extract, Palmitic acid, Palmitoleic acid, Magnesiumsulfate, Tocopheryl acetate, Phenoxyethanol, Metylparabén, etylparabénom, Propylparaben, butylparabén, Parfum, Benzyl alcohol, Cinnamyl alcohol, Cinnamal

    Parametre a špecifikácia

    Objem
    50 ml Hotovo!
    Určenie
    Unisex Hotovo!

    Objem

    Objem
    50 ml Hotovo!

    Určenie

    Určenie
    Unisex Hotovo!
    Poznámka:
    » Všetky krémy na ruky
    Produktové línie: Krémy na ruce Indulona 

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
    Príslušenstvo pre INDULONA Rakytníková 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDULONA Rakytníková 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: INDULONA homoktövissel 50 ml .
    P-DC1-WEB13
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií