AlzaPlus+ děti MPLA318265

INDULONA Upokojujúce telové mlieko ALOE VERA 400 ml

Zobraziť katalóg
INDULONA Upokojujúce telové mlieko ALOE VERA 400 ml
4,8 11 hodnotení
Telové mlieko , typ pleti: citlivá, suchá a všetky typy - 14,27 €/1 l
Variant
Kód:  KSTE1221 Produktové číslo:  8592297006756 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

INDULONA Upokojujúce telové mlieko ALOE VERA 400 ml Predaj skončil

INDULONA Upokojujúce telové mlieko ALOE VERA 400 ml

Tradičná česká značka INDULONA predstavuje každodennú starostlivosť o vašu pokožku v podobe upokojujúceho telového mlieka zo vzácnych olejov. Zjemňujúce telové mlieko ALOE VERA obsahuje aloe vera, vynikajúcu hydratačnú látku, ktorá je známa svojimi upokojujúcimi, antioxidačnými a hydratačnými vlastnosťami. Obsiahnutý vitamín E poskytuje pokožke hĺbkovú výživu. Pokožka je pravidelnou aplikáciou prekrvená, zmäkčená a jemná na dotyk. Mlieko sa ľahko vstrebáva a nezanecháva pleť mastnú. INDULONA podlieha dermatologickému testovaniu a je vhodná pre suchú a citlivú pokožku.

Kľúčové vlastnosti telového mlieka INDULONA ALOE VERA 400 ml

  • Zjemňujúce telové mlieko Indulona je vhodné pre suchú a citlivú pokožku
  • Obsahuje aloe vera a vitamín E
  • Pokožka je pravidelnou aplikáciou prekrvená, zmäkčená a jemná na dotyk
  • Telové mlieko INDULONA ALOE VERA sa ľahko vstrebáva

Aplikácia:
Nanášajte na pokožku tela podľa potreby.

Zloženie:
Aqua,Glycerin,Ethylhexyl palmitate,Cetearyl alcohol,Glyceryl stearate citrate,Dimethicone,Dipropylheptyl carbonate,Ethylhexyl stearate,Isopropyl myristate,Glyceryl stearate,PEG-100 stearate,Pentaerythrityl distearate,Sodium hyaluronate,Allantoin,Aloe vera barbadensis leaf extract,Ammonium acryloyldimethyltaurate/VP copolymer,Arginine,Ascorbic acid,Ascorbyl palmitate,Betaine,Bisabolol,Caprylic/capric triglyceride,Citric acid,Disodium EDTA,Fructose,Glucose,Glyceryl laurate,Maltose,Parfum,PEG-8,Pentylene glycol,Polyglyceryl-2 sesquiisostearate,Sodium chloride,Sodium hydroxide,Sodium lactate,Sodium PCA,Tocopherol,Tocopheryl acetate,Trehalose,Trilaureth-4 phosphate,Urea,Xantan gum,Phenoxyethanol,Alpha-isomethyl ionone,Citral,Limonene,Linalool


Zloženie

Aqua, Glycerín, Etylhexyl palmitate, Cetearyl alcohol, Glyceryl Stearate citrate, Dimethicone, Dipropylheptyl carbonate, Etylhexyl Stearate, Isopropyl myristate, Glyceryl stearate, PEG-100 stearát, Pentaerythirityl distearate, Sodium hyaluronate, Allantoín, Aloe vera barbadensis leaf extract, Ammonium acryloldimetyltaurate/VP copolymér, Arginine, Ascorbic acid, Ascorbyl palmitate, Betaine, Bisabolol, Caprylic(capric triglyceride, Citric acid, Disodium EDTA, Fructose, Glukóza, Glyceryl laurate, Maltose, Parfum, PEG-8, Pentylene glycol, Polyglyceryl-2 sesquiisostearate, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Sodium lactate, Sodium PCA, Tocopherol, Tokoferylacetát Trehalose, Trilaureth-4 phosphate, Urea, Xantán gum, Phenoxyethanol, Alpha. izometyl ionone, Citral, Limonene, Linalool.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!
Objem
300 ml Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Špecifické zloženie
S vitamínmi Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S vitamínmi Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: INDULONA tělové mléko 400 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je toto mléko parfémované a nebo má neutrální vůni, jako mělo dříve vyráběné Indulona Original vyživující tělové mléko ?

Diskusia a poradňa k INDULONA Upokojujúce telové mlieko ALOE VERA 400 ml
Príslušenstvo pre INDULONA Upokojujúce telové mlieko ALOE VERA 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDULONA Zklidňující Tělové mléko Aloe Vera 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: INDULONA nyugtató testápoló ALOE VERA 400 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií