AlzaBoxy Q1 Aplikace

KÉRASTASE Extentioniste

Zobraziť katalóg
KÉRASTASE Extentioniste
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Bain Extentioniste 250ml, Masque Extentioniste 200ml, Sérum Extentioniste 50ml
Kód:  VLS12703 Produktové číslo:  3474636819478

KÉRASTASE Extentioniste

Darčeková kozmetická sada KÉRASTASE Extentioniste je určená ženám, ktoré potrebujú posilniť a celkovo spevniť a ozdraviť svoje vlasy. Sadu tvoria tri unikátne prípravky na vlasovú starostlivosť z radu Kérastase Resistance Extentioniste. Okrem vlasového šampónu nájdete masku na vlasy a extra koncentrované vlasové sérum. Prípravky sú zamerané na starostlivosť o poškodené dĺžky vlasov a stimuláciu ich rastu a ozdravenie. Všetky spája obsah unikátneho komplexu kreatín R, ktorý posilňuje a obnovuje vnútornú stavbu vlasových vlákien. Potešte seba alebo svojich blízkych darčekovou kazetou s jedinečnou vlasovou kozmetikou Kérastase.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady KÉRASTASE Extentioniste

  • Darčeková kazeta s unikátnou kozmetikou Kérastase Resistance Extentioniste
  • Sada obsahuje vlasový šampón, masku na vlasy a extra koncentrované vlasové sérum
  • Prípravky spája obsah unikátneho komplexu kreatín R na posilnenie vlasov
  • Šampón na vlasy sa zameriava na poškodené a pomaly rastúcej dĺžky vlasov
  • Podporuje zdravie a silu vlasov i vlasovej pokožky, eliminuje lámanie a štiepenie končekov
  • Maska Extentioniste spevňuje a posilňuje vlasy vďaka obsiahnutej kyseline maleínovej
  • Vlasové sérum intenzívne vyživuje vlasy i vlasovú pokožku, dodáva im vitalitu
  • Skvelý darček pre ženy v podobe unikátnej vlasovej starostlivosti značky Kérastase

Podporte rast vašich vlasov šampónom Kérastase Resistance Extentioniste Bain

Obnovujúci šampón Kérastase Resistance Extentioniste Bain poskytne vašim vlasom komplexnú starostlivosť, takže by za 3 mesiace mohli byť dlhšie až o 4 cm. Vlasový šampón je určený na jemné i hrubšie vlasy. Zameriava sa na ich poškodené a pomaly rastúce dĺžky a chráni ich pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Jeho zloženie vyniká vďaka obsahu 2 unikátnych zložiek, a to komplexu kreatín R a taurínu. Vďaka nim šampón vlasom aj vlasovej pokožke poskytuje maximálnu výživu a ideálne podmienky na rast. Šampón posilňuje vlasové vlákna po celej ich dĺžke, zvyšuje odolnosť vlasov, bráni ich lámaniu a stimuluje ich rast. Po použití zanechá vlasy pevné a hebké na dotyk.

Aktívne látky:
Komplex kreatín R – na posilnenie a celkové ozdravenie vnútornej štruktúry vlasových vlákien
Taurín – aminokyselina s ochranným účinkom na vlasové folikuly, podporuje zdravie vlasovej pokožky

Spôsob použitia:
Šampón naneste na vlhké vlasy a jemne ho do nich aj do vlasovej pokožky vmasírujte. Opláchnite vlažnou vodou a podľa potreby postup zopakujte.

Zloženie:
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Taurine, Cocamide Mipa, Sodium Chloride, Amodimethicone, Laureth-5 Carboxylic Acid, Ppg- 5-Ceteth-20, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Polyquaternium-10, Peg-55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol, Limonene, Creatine, 2-Oleamido-1,3- Octadecanediol, Benzyl Cinnamate, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol, Parfum/Fragrance

Podporte silu a odolnosť vašich vlasov vďaka maske Extentioniste

Hydratačná maska na vlasy Kérastase Resistance Extentioniste Masque si kladie za cieľ maximálne podporiť rast vlasov a poskytnúť potrebnú starostlivosť poškodeným dĺžkam. Intenzívna maska vlasové vlákna posilňuje, zvyšuje ich odolnosť a eliminuje lámavosť a štiepenie končekov. Zároveň stimuluje rast vlasov pomocou dodaných živín a vytvorenie optimálnych podmienok na rast. Účinnosť vlasovej masky je zaručená vďaka obsiahnutému komplexu kreatín R a posilňujúcej kyseline maleínovej. Unikátnu masku na vlasy ocenia predovšetkým majiteľky slabých a jemných vlasov, ktoré pri pravidelnom používaní budú postupne čoraz viac pevné a silné.

Aktívne látky:
Komplex kreatín R – na posilnenie a celkové ozdravenie vnútornej štruktúry vlasových vlákien
Kyselina maleínová – veľmi malé čiastočky, ktoré prenikajú dovnútra vlasového vlákna, aby ich posilnili a zároveň uzavreli kutikuly, rovnomerne obalia vlasy po celej dĺžke, od korienkov až po končeky

Spôsob použitia:
Malé množstvo masky naneste do umytých a uterákom vysušených vlasov. Postupujte prameň po prameni. Masku nanášajte predovšetkým do dĺžok a ku končekom. Dôkladne ju vmasírujte do vlasových vlákien. Nechajte pôsobiť 5 – 10 minút, potom dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Amodimethicone, Behentrimonium Methosulfate, Behentrimonium Chloride, Ethanolamine, Maleic Acid, Phenoxyethanol, Isopropyl Alcohol, Benzoic Acid, Trideceth-6, Hydroxypropyl Guar, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol, Limonene, Benzyl Cinnamate, Creatine, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Parfum/Fragrance

Dodajte vlasom vitalitu pomocou vlasového séra Extentioniste

Vyživujúce vlasové sérum Kérastase Resistance Extentioniste Serum obsahuje účinné látky na posilnenie a spevnenie vlasových vlákien v extra koncentrovanej dávke. Zdravú vlasovú pokožku a ideálne podmienky na rast vlasov zaisťujú okrem unikátneho komplexu kreatín R aj posilňujúce a regeneračné ceramidy. Vlasové sérum stimuluje, chráni a čistí pokožku hlavy, posilňuje vlasy, znižuje ich lámavosť a uhladzuje rozštiepené končeky. Podporuje zdravý vzhľad vlasov vďaka dodanej výžive a zamedzuje nepríjemnému svrbeniu pokožky hlavy. Po aplikácii vlasového séra budú vaše vlasy žiariť vitalitou, silou a zdravím.

Aktívne látky:
Komplex kreatín R – na posilnenie vnútornej štruktúry a zdravie vlasových vlákien
Ceramidy – lipidy, ktoré dodávajú vlasom pevnosť a lesk, poškodené vlasové vlákna obnovia a uhladia

Spôsob použitia:
Aplikujte do mokrých alebo do suchých vlasov priamo na vlasovú pokožku. Jemne ju masírujte, aby sa sérum mohlo vstrebať. Neoplachujte. Použitie opakujte minimálne 3-krát týždenne.

Zloženie:
Aqua/Water, Polyquaternium-37, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil, Amodimethicone, Polysorbate 20, Quaternium-87, Stearyl Alcohol, Menthoxypropanediol, Behentrimonium Chloride, Safflower Glucoside, Maltodextrin, Propylene Glycol, Candelilla Cera/Candelilla Wax, Ppg-1 Trideceth-6, Propanediol, Chlorhexidine Digluconate, Isopropyl Alcohol, Trideceth-6, Acrylates Copolymer, Sorbitan Oleate, Polyquaternium-11, Rose Extract, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Cetrimonium Chloride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Tocopherol, Bht, Sodium Citrate, Parfum/Fragrance

Sada obsahuje:
1× obnovujúci šampón Kérastase Resistance Extentioniste Bain (250 ml)
1× hydratačná maska na vlasy Kérastase Resistance Extentioniste Masque (200 ml)
1× vyživujúce vlasové sérum Kérastase Resistance Extentioniste Serum (50 ml)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné, Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
S ceramidmi Hotovo!
Účinok
Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Jemné Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné, Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S ceramidmi Hotovo!

Účinok

Účinok
Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Jemné Hotovo!

Objem

Objem
500 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Účinok

Účinok
Regenerácia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KÉRASTASE Extentioniste Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÉRASTASE Extentioniste. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KÉRASTASE Extentioniste.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií