Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

KÉRASTASE Resistance Volumifique Thickening Effect Gel Treatment 200 ml

Zobraziť katalóg
KÉRASTASE Resistance Volumifique Thickening Effect Gel Treatment 200 ml
Kúra na vlasy pre ženy, na jemné - 130,70 €/1 l
Kód:  KSVL2238 Produktové číslo:  3474630545885
KÉRASTASE Resistance Volumifique Thickening Effect Gel Treatment 200 ml Predaj skončil

KÉRASTASE Resistance Volumifique Thickening Effect Gel Treatment 200 ml

Vlasová kúra Kérastase Resistance Volumifique Thickening Effect Gel Treatment je špeciálny kozmetický prípravok na ošetrenie a posilnenie jemných vlasov. Kúra zlepšuje kvalitu vlasov a uľahčuje tak ich záverečnú úpravu. Dodáva vlasom väčší objem a spoľahlivo ich chráni pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Tento kozmetický rad bol vyvinutý pre potreby jemných vlasov s tendenciou k oslabeniu. Prípravok dodáva vlasom objem, bez toho aby ich zaťažoval a posilňuje vnútornú štruktúru vlasového vlákna.

Tento produktový rad známy skôr pod názvom Volumactive je teraz inovovaný a premenovaný na Volumifique. Po použití vlasovej kúry budú vlasy viditeľne objemnejšie, výrazne posilnené a nadýchané priamo od korienkov. Prípravok sa používa do umytých vlasov, nechá sa chvíľu pôsobiť a dôkladne sa opláchne. Rozmaznávajte vaše vlasy luxusnou vlasovou kúrou, aby boli zdravé, posilnené a prirodzene krásne!

Typ vlasov:

Pre jemné vlasy.

Použitie:
Naneste na umyté vlasy množstvo veľkosti 1 – 2 lieskových orieškov. Vmasírujte do dĺžok a koncov. Nechajte pôsobiť 2 – 3 minúty a následne dôkladne opláchnite.


Objem:
200 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné, Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ vlasov
Jemné Hotovo!
Objem
200 ml Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné, Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Jemné Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KÉRASTASE Resistance Volumifique Thickening Effect Gel Treatment 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÉRASTASE Volumifique Thickening Effect Gel Treatment 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kérastase Resistance volumennövelő hajápoló gél 200 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií