Protiplnění

KNEIPP Olej Staré dobré časy 100 ml

Zobraziť katalóg
KNEIPP Olej Staré dobré časy 100 ml
4,8 20 hodnotení
Masážny olej z červeného maku a konope - 58 €/1 l
Variant
Kód:  TM003 Produktové číslo:  4008233119823

KNEIPP Olej Staré dobré časy 100 ml

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
KNEIPP Olej Staré dobré časy

Masážny olej z červeného maku a konope regeneruje pokožku a obnovuje prirodzenú ochrannú tukovú vrstvu pokožky. Jedinečným spôsobom tak zachováva v pokožke dostatočnú hydratáciu, zjemňuje ju a zvláčňuje. Vyvážené zloženie masážneho oleja obsahuje čisté rastlinné oleje so silicami, ktoré sa vďaka telesnej teplote pri masáži uvoľňujú a spolu s olejom prenikajú hlboko do pokožky. Masážny olej sa ľahko rozotiera a pomaly vstrebáva, umožňuje tak dlhú a príjemne uvoľňujúcu masáž. Doprajte si prírodný prípravok na relaxačnú masáž!

Špičkové rastlinné oleje podporujú prirodzenú hydratáciu pokožky, po masáži je pokožka vláčna, pevná a pružná. Relaxačná masáž veľmi priaznivo ovplyvňuje celý organizmus človeka. Dochádza k uvoľneniu svalov a následne aj celého tela a mysle. Blahodárna masáž má pozitívny vplyv na imunitný systém, obeh krvi, zmierňuje napätie svalov, odstraňuje opuchy a celkovo podporuje prirodzené funkcie organizmu. Príjemné uvoľnenie pri masáži má dobrý vplyv na spánok, odstraňuje únavu aj stres. Rozmaznávajte svoju pokožku príjemnou masážou, ktorá uvoľní aj vašu myseľ a dodá vám pocit radosti zo života!

Aktívne látky:

  • Olej z červeného maku - zjemňuje a hydratuje pokožku, dodáva jej výživu, dokonale upokojuje a zaisťuje pokožke pružnosť.
  • Konopný olej - účinne upokojuje podráždenú pokožku, má protizápalové účinky, vyživuje a posilňuje prirodzenú obranyschopnosť pokožky.
  • Slnečnicový olej - účinne pokožku vyživuje, chráni ju proti vonkajším škodlivým vplyvom, posilňuje a regeneruje pokožku.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Nanášajte v primeranom množstve na pokožku tela a masírujte.

Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Objem
100 ml Hotovo!
Účinok
Masážny Hotovo!
Vlastnosti
Masážny Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Vlastnosti

Účinok
Masážny Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Masážny Hotovo!
Produktové línie: KNEIPP kosmetika KNEIPP Masážní olej 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň je tento olej vhodný na celu časť tela.. Ďakujem

Diskusia a poradňa k KNEIPP Olej Staré dobré časy 100 ml
Príslušenstvo pre KNEIPP Olej Staré dobré časy 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KNEIPP Masážní olej Staré dobré časy 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KNEIPP Boldogság masszázsolaj 100 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií