Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

KNEIPP Soľ do kúpeľa Right from the Hearth 60 g

Zobraziť katalóg
KNEIPP Soľ do kúpeľa Right from the Hearth 60 g
4,9 15 hodnotení
Soľ do kúpeľa – vegánska, účinok hydratačný, regeneračný, vyživujúci a upokojujúci, pre mužov aj ženy, hmotnosť 60 g - 31,67 €/1 kg
Variant
Kód:  KSTE2202 Produktové číslo:  4008233156200
KNEIPP Soľ do kúpeľa Right from the Hearth 60 g Predaj skončil

KNEIPP Soľ do kúpeľa Right from the Hearth 60 g

Doprajte si jedinečnú starostlivosť vďaka kúpeľovej soli KNEIPP Right from the Hearth. Obsahuje výťažok z pivonky a kaméliový olej zo vzácnej ruže z Japonska, vďaka tomu soľ krásne vonia a sfarbuje vodu do červenej farby. Termálna soľanka, z ktorej je soľ vyrobená, okrem toho, že sa stará o pokožku, tiež lieči kožné problémy. Je tvorená prírodnými stopovými prvkami a naproti tomu neobsahuje žiadne chemické prísady. Kúpeľová soľ KNEIPP poskytne vašej pokožke tela výnimočnú starostlivosť.

Kľúčové vlastnosti soli do kúpeľa KNEIPP Right from the Hearth 60 g

  • Soľ do kúpeľa KNEIPP pre jedinečnú starostlivosť o pleť
  • S výťažkom z pivonky a kaméliovým olejom
  • Vyrobená z termálnej soľanky Luisenhall
  • Sfarbuje vodu do červena a krásne vonia
  • Kúpeľová soľ Right from the Hearth sa stará o pokožku tela
  • Lieči kožné problémy

Ideálne pH kúpeľových solí KNEIPP

Kúpeľové soli KNEIPP obsahujú chlorid sodný NaCI (soľ), ktorý pri rozpustení v kvapaline zvýši pH roztoku = roztok je zásaditý. Napríklad morská voda má pH zásadité cca 8,1 pH, voda v Mŕtvom mori má pH niekde okolo 8,7. Kúpeľové soli KNEIPP ďalej obsahujú rôzne éterické oleje, bylinné výťažky a prípadne Sodium metyl (sodná soľ), čo je šetrný tenzid vhodný aj pre citlivú pokožku, ktorý v prípade rozpustenia v kvapaline bude pH taktiež zvyšovať. Aj keď výsledné pH veľmi záleží od toho, koľko soli sa v roztoku rozpustí, výsledný kúpeľ bude vždy viac či menej zásaditý.

Zloženie

Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Paeonia Albiflora FlowerExtract, Rosa Damascena Flower Oil, Cymbopogon Martini Herb Extract, Camellia oleifera Seed Oil, Geraniol, Citronellol, Polysorbate 20, Aqua (Water), Glycerín, Glycínový sójový olej, Tocopherol, CI 73015, CI 14700.

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky soli do kúpeľa
Produktové línie: KNEIPP Sůl do koupele 60 g 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KNEIPP Soľ do kúpeľa Right from the Hearth 60 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KNEIPP Sůl do koupele Right from the Hearth 60 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KNEIPP Right from the Hearth 60 g.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií