Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

KOCOSTAR Foot Peeling Pack 40 ml

Zobraziť katalóg
KOCOSTAR Foot Peeling Pack 40 ml
5 1 hodnotení
Peeling odstraňuje odumreté bunky pokožky - 4,95 €/ks - 224,75 €/1 l
Kód:  NOH112 Produktové číslo:  8809328320195
KOCOSTAR Foot Peeling Pack 40 ml Predaj skončil

KOCOSTAR Foot Peeling Pack 40 ml

Nezabúdajte sa starať o vaše nohy. Potrebujú rovnakú starostlivosť ako zvyšok tela. Doprajte im zaslúženú regeneráciu s peelingom KOCOSTAR Foot Peeling od kórejskej značky Kocostar, ktorá sa o ne postará ako v tom najluxusnejšom salóne. Peeling Kocostar obsahuje hodnotné prírodné látky, ktoré účinne zabezpečujú zmäkčenie a odstránenie zrohovatenej kože, kurích ôk a tvorbu novej vrstvy pokožky. Používaním KOCOSTAR Foot Peeling docielite vyhladenej pokožky chodidiel bez hrubého drhnutia. Foot Peeling je v tvare ponožiek, čím sa veľmi uľahčuje aplikácia peelingu. Proste si ich len oblečiete. Po použití bude pokožka hebká, jemná a vaše namáhané nohy sa budú cítiť sviežo a oddýchnuto. Doprajte svojim nohám starostlivosť, akú si zaslúžia s Kocostar Foot Peeling.

Kľúčové vlastnosti peelingu na nohy KOCOSTAR Foot Peeling

  • Ponožky s peelingom KOCOSTAR Foot Peeling sú perfektné pre suché a popraskané chodidlá
  • Maska KOCOSTAR účinne zabezpečuje zmäkčeniu a odstráneniu zrohovatenej kože a kurích ôk
  • Docielite vyhladenej pokožky chodidiel bez hrubého drhnutia
  • Aplikácia je veľmi jednoduchá pomocou ponožiek, ktoré stačí len navliecť na chodidlá

Použitie:
Vyberte masku na nohy z obalu a navlečte na chodidlá. Upevnite okolo členkov pomocou priložených pásikov. Nechajte pôsobiť 90 minút a nohy potom dôkladne opláchnite teplou vodou.

Zloženie:
Water, Alcohol Denat., Lactic Acid, Glycolic Acid, Glycerin, Sodium Lactate, Hydroxyethylcellulose, Arginine, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Buddleja Davidii Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Hydrolyzed Collagen, Royal Jelly Extract, Nelumbo Nucifera Callus Culture Extract, Mentha Rotundifolia Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Fragrance


Parametre a špecifikácia

Objem
40 ml Hotovo!
Typ produktu
Peeling Hotovo!

Objem

Objem
40 ml Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Peeling Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je maska vhodná i pro chodidla velikosti 46?

Diskusia a poradňa k KOCOSTAR Foot Peeling Pack 40 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KOCOSTAR Foot Peeling Pack 40 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KOCOSTAR Foot Peeling Pack 40 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií