PET AlzaBoxy Q1

LABEL.M Sea Salt Spray 50 ml

Zobraziť katalóg
LABEL.M Sea Salt Spray 50 ml
4,5 2 hodnotení
Sprej na vlasy pre ženy, účinok: objem vlasov, na normálne vlasy, - 140 €/1 l
Kód:  KSVL1782 Produktové číslo:  5060059573226

LABEL.M Sea Salt Spray 50 ml

Vlasový sprej LABEL.M Sea Salt Spray je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý dodáva vašim vlasom objem a tvar. Je určený pre vytváranie rozviatych účesov s výraznými textúrami. Dokáže vytvoriť aj sexi strapatý vzhľad s matným finišom. Tento vlasový sprej obsahuje výťažky z morských rias, morskú soľ a teraz k vám prichádza v praktickom minibalení.

Profesionálny a veľmi kvalitný prípravok pre objem a tvar vlasov je určený na použitie v kaderníckych salónoch, ale aj v domácnostiach. Prípravok neobsahuje sulfáty. Špeciálne technológie použité v tomto prípravku dokonale ochránia a ošetria vaše vlasy. Doprajte svojim vlasom profesionálny prípravok a vytvorte účes, ktorý vám bude každý závidieť!

Aktívne látky:

  • Výťažky z morských rias vlasy vyživujú.
  • Morská soľ pomáha vlasy tvarovať.
  • Extrakcia studenou vodou znamená, že prírodné aktívne látky obsiahnuté v tomto lieku sa získavajú počas procesu za studena. Studená para, ktorá sa tvorí počas tohto procesu, zachováva maximum zložiek výťažku, pretože pôvodné látky nie sú vystavované extrémne vysokým teplotám. Voda používaná pri tomto procese pochádza z prírodného prameňa Florida Springs, ktorý si zachováva počas celého roka teplotu tridsať stupňov Celzia.
  • Enviroshield Komplex chráni vaše vlasy pred vonkajšími vplyvmi životného prostredia, ako sú slnko, vietor alebo dážď. Bojuje proti poškodeniu vlasov spôsobenému tepelnou úpravou, je výborný antioxidant, chráni farbu pred vyblednutím, optimalizuje lesk a chráni pred UVA/UVB lúčmi.


Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.

Použitie:
Naneste do vlasov a tvarujte.

Objem:
50 ml

Zloženie:

Aqua (Water/Eau), Sea Salt/Maris Sal/Sel marin, Polysorbate 20, Algae Extract, Sea Silt Extract/Maris Limus/Extrait de limon marin, Macrocystis Pyrifera Extract, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Quaternium-79 Hydrolyzed Soy Protein, Wheat Amino Acids, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance/Parfum, Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Tetrasodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Polysilicone-15, Benzophenone-4.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Objem Hotovo!
Typ vlasov
Normálne Hotovo!
Objem
50 ml Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Objem Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Normálne Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LABEL.M Sea Salt Spray 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LABEL.M Sea Salt Spray 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LABEL.M tengeri só spray 50 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií