AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LAMAZUNA Green Tea, Lemon – Normal Skin 17 g

Zobraziť katalóg
LAMAZUNA Green Tea, Lemon – Normal Skin 17 g
Mydlo na holenie – pre mužov aj ženy, s vôňou zeleného čaju a citróna, obsahuje ekologické bambucké maslo, jedno balenie nahradí 2 balenia klasickej peny na holenie, vegánsky produkt, určené pre normálnu pokožku
Kód:  HOL359 Produktové číslo:  3760201132937
LAMAZUNA Green Tea, Lemon – Normal Skin 17 g Predaj skončil

LAMAZUNA Green Tea, Lemon – Normal Skin 17 g

Univerzálne mydlo na holenie Lamazuna môžu používať muži aj ženy. Muži na oholenie fúzov a ženy na holenie chĺpkov na nohách, v podpazuší či intímnych partií. Mydlo vytvorí na pokožke penu, vďaka ktorej pokožku rýchlo a kvalitne oholíte. Vďaka obsahu bambuckého masla bude koža po oholení dokonale jemná. Prípravok dodáva pokožke príjemnú vôňu zeleného čaju a citróna. Mydlo nahradí dve klasické peny na holenie, čím ušetríte prírodu od zbytočného odpadu. Mydlo Lamazuna je vhodné aj pre vegánov a kohokoľvek, kto sa usiluje o udržateľnejší život.

Kľúčové vlastnosti mydla na holenie Lamazuna Green Tea, Lemon – Normal Skin 17 g

  • Mydlo na holenie Lamazuna pre mužov aj ženy
  • Vhodné na holenie fúzov aj chĺpkov na nohách, v podpazuší či intímnych partií
  • Dodáva pokožke jemnú vôňu zeleného čaju a citróna
  • Jednoduché a rýchle oholenie pokožky
  • Obsahuje ekologicky získané bambucké maslo
  • Prípravok je zero waste – jedno balenie nahradí dve klasické peny na holenie
  • Mydlo Lamazuna je vhodné aj pre vegánov
  • Určené pre normálnu pokožku

Použitie:
S týmto tuhým holiacim mydlom nepotrebujete žiadnu pomôcku na nanášanie peny. Stačí ho navlhčiť vodou a potrieť ním pokožku, ktorú chcete oholiť. Mydlo na koži zanechá jemnú penu, tú ďalej znásobte krúživými pohybmi ruky. A môžete sa vrhnúť na holenie. Oholenú pokožku nezabudnite umyť vodou, aby na nej nezostali zvyšky mydla. Po použití nechajte mydlo oschnúť.

Skladovanie:
Skladovať alebo prevážať ho môžete v dóze na tuhú kozmetiku alebo jednoducho zabalené v handričke vo vašej toaletnej taške.

Zloženie:
Sodium cocoyl isethionate, Butyrospermum parkii (shea) butter, Stearic acid, palmitic acid, Caprylyl/capryl glucoside, lauryl glucoside, natural green tea and lemon scent, Montmorillonite, Kaolin, Illite, Tocopherol, helianthus annuus (sunflower) seed oil




Parametre a špecifikácia

Objem
17 ml Hotovo!
Typ produktu
Mydlo Hotovo!
Typ pleti
Normálny Hotovo!

Objem

Objem
17 ml Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Mydlo Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálny Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LAMAZUNA Green Tea, Lemon – Normal Skin 17 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAZUNA Green Tea and Lemon Normal Skin 17 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMAZUNA Green Tea, Lemon - Normal Skin 17 g.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií