PET AlzaBoxy Q1

LANCÔME La Vie est Belle 200 ml

Zobraziť katalóg
LANCÔME La Vie est Belle 200 ml
Telové mlieko – účinok: hydratačný, regeneračný, rozjasňujúci, zjemňujúci a zvláčňujúci, na normálnu a suchú pokožku, dámske, na suchú pokožku, objem 200ml - 219,50 €/1 l
Kód:  KPFC2103 Produktové číslo:  3614271579423

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LANCÔME La Vie est Belle 200 ml Predaj skončil

LANCÔME La Vie est Belle 200 ml

Obľúbili ste si ženskú kvetinovú vôňu La Vie Est Belle od Lancome? Potom si nenechajte ujsť telové mlieko z rovnakej série. „La vie est belle“ znamená vo francúzštine „život je krásny“ a pre parfumérov Lancome stelesňuje ženskosť ako vedomé rozhodnutie nie podriadenie sa očakávaniam. Žite svoj život naplno a naplňte ho krásou s touto univerzálnou, a napriek tomu osobitou vôňou. Elegantný kosatec sa snúbi s aromatickým pačuli a hrejivým gourmand mixom v komplexnú orientálnu vôňu stvorenú pre ženy, ktoré sa neboja žiť. Pridané do ošetrujúceho telového mlieka vás zahalí do neodolateľného závoja ženskosti a vašu pokožku do zamatovo hebkého závoja. Vychutnávajte si svoju obľúbenú vôňu a starajte sa o svoju pokožku s telovým mliekom Lancome La Vie Est Belle. 

Prečo si obľúbite telové mlieko Lancome La Vie Est Belle?

  • Obľúbená vôňa La Vie Est Belle teraz v podobe ošetrujúceho telového mlieka
  • Nevšedné moderné spracovanie orientálnej vône pre ženy, ktoré sa neboja žiť naplno
  • Zahaľte svoju pokožku do neodolateľného zamatového hávu s telovým mliekom La Vie Est Belle od Lancome
  • Komplexná zmes elegantného kosatca, aromatického pačuli a hrejivého gourmand mixu poteší zmysly
  • Znásobte svoju obľúbenú vôňu s telovým mliekom La Vie Est Belle

Zloženie:
Water, Hydrogenated Polyisobutene, Mineral Oil, Glycerin, Shea Butter, Fragrance, Cetyl Alcohol, Triisostearin, Peg-40 Stearate, Beeswax, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Sorbitan Tristearate, Microcrystalline Wax, Phenoxyethanol, Octyldodecanol, Mica, Caprylyl Glycol, Paraffin, Polyacrylamide, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Hydrolyzed Hazelnut Protein, Acrylates Copolymer, Linalool, Xanthan Gum, C13-14 Isoparaffin, Benzyl Salicylate, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Limonene, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Laureth-7, Hexyl Cinnamal, Disodium Edta, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Royal Jelly Extract, Citral, CI 19140 (Yellow 5), CI 14700 (Red 4).

Použitie:
Primerané množstvo mlieka rozotrite do pokožky celého tela a nechajte vstrebať.


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LANCÔME La Vie est Belle 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME La Vie est Belle 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LANCÔME La Vie est Belle 200 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií