Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 MPLA318265

LANCÔME My 3 Steps Cleansing Set 3 ks

Zobraziť katalóg
LANCÔME My 3 Steps Cleansing Set 3 ks
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Dvojzložkový odličovač očí Bi-Facil (Double-Action Eye Makeup Remover) 75ml + Čistiace mlieko pre suchú pleť Galatea Confort (Comforting Makeup Remover Milk With Honey And Sweet Almond Oil) 75ml + Čistiace tonikum pre suchú pleť Tonique Confort (Re-hydrating Comforting Toner) 75ml - 11 €/ks
Kód:  KSDS1164 Produktové číslo:  3614272513082
LANCÔME My 3 Steps Cleansing Set 3 ks Predaj skončil

LANCÔME My 3 Steps Cleansing Set 3 ks

Darčeková kozmetická súprava pre ženy LANCÔME My 3 Steps Cleansing Set obsahuje veľmi kvalitné prípravky na čistenie pleti, a to odličovač očí, čistiace mlieko a tonikum. Dvojzložkový odličovač očí Bi-Facil (Double-Action Eye Makeup Remover) s objemom 75 ml dokonale odstraňuje očný make-up i vodoodolnú riasenku. Jeho nemastné zloženie kombinujúce olejovú a vodnú fázu nezanecháva na pokožke mastný film. Použitie odličovača je veľmi jednoduché a rýchle, najlepšie je aktívny po pretrepaní. Prípravok je vhodný aj pre citlivé oči a nositeľov kontaktných šošoviek.

Kľúčové vlastnosti luxusnej dámskej kozmetickej súpravy LANCÔME My 3 Steps Cleansing Set

  • Darčeková kozmetická súprava pre ženy LANCÔME My 3 Steps Cleansing Set pre čistenie pleti
  • Dvojzložkový nemastný odličovač očí LANCÔME Bi-Facil na olejovej a vodnej fáze vyniká jednoduchým použitím
  • Dokonale odstraňuje očné líčenie aj vodoodolnú riasenku
  • Čistiace mlieko LANCÔME Galatea Confort s medom a výťažkami z mandlí Perfektne pokožku čistí
  • Pleť hydratuje, vyživuje a upokojuje
  • Čistiace tonikum pre suchú pleť LANCÔME Tonique Confort jemne tonizuje a upokojuje pleť
  • Zanecháva pokožku hydratovanú, zjednotenú a hladkú

Použitie:
Odličovač dobre pretrepte, potom aplikujte na vatový tampón a jemne odstráňte líčenie očí.

Dokonale čistá a hydratovaná pleť s čistiacim mliekom LANCÔME Galatea Confort (Comforting Makeup Remover Milk With Honey And Sweet Almond Oil)

Čistiace mlieko Galatea Confort (Comforting Makeup Remover Milk With Honey And Sweet Almond Oil) s objemom 75 ml účinne pleť čistí a odstraňuje make-up a všetky nečistoty. Pokožke dodáva potrebnú hydratáciu a výživu. Zanecháva ju hodvábne jemnú, pružnú a hladkú na dotyk. Zloženie mlieka je obohatené o med, výťažky z mandlí a mliečne bielkoviny, ktoré pokožku upokojujú. Prípravok je špeciálne vyvinutý pre suchú pleť.

Použitie:
Čistiace mlieko naneste krúživými pohybmi na pleť a potom jemne odstráňte pomocou vatového tampónu.

Hydratačné tonikum LANCÔME Tonique Confort (Re-hydrating Comforting Toner) pre upokojenie a tónovanú pleť

Čistiace tonikum pre suchú pleť Tonique Confort (Re-hydrating Comforting Toner) s objemom 75 ml šetrne pleť čistí a zbavuje ju nečistôt bez známok vysušenia. Okamžite ju rehydratuje, jemne tonizuje a upokojuje. Zanecháva ju dokonale čistú, mäkkú a sviežu. Vaša pleť bude zjednotená a žiariaca prirodzenou krásou. Tonikum obsahuje agátový med a olej zo sladkých mandlí, ktoré pokožke dodávajú vláčnosť. Prípravok je určený pre starostlivosť o suchú pleť.

Použitie:
Každé ráno a večer naneste tonikum na vatový tampón a vyčistite pleť. Potom aplikujte pleťové sérum a nakoniec denný alebo nočný krém.

Obsah súpravy:

  • Dvojzložkový odličovač očí Bi-Facil (Double-Action Eye Makeup Remover) 75 ml
  • Čistiace mlieko pre suchú pleť Galatea Confort (Comforting Makeup Remover Milk With Honey And Sweet Almond Oil) 75 ml
  • Čistiace tonikum pre suchú pleť Tonique Confort (Re-hydrating Comforting Toner) 75 ml

Zloženie odličovača:
Aqua/Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Sodium Chloride, Poloxamér 184, Hexylene Glycol, Dipotassium Phosphate, Benzyl Alcohol, Potassium Phosphate, Quaternium-15, Benzalkonium Chloride, Parfum/Fragrance, Citronellol, Geraniol

Zloženie čistiaceho mlieka:
Water, Mineral Oil, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Corn Germ Oil, Lecithin, Cyclodextrin, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Phenoxyethanol, Wheat Germ Glycerides, Yeast Extract, Ethylparaben, Triethanolamine, Honey, Polysorbate 20, Limonene, Mannitol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Chondrus Crispus, Alpha-isomethyl Ionone, Carbomer, Geraniol, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium Succinate, Methylparaben, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Sweet Almond Protein, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Fragrance

Zloženie čistiaceho toniká:
Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Phenoxyethanol, Isopropyl Palmitate, Peg-6 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, Acrylates/C1-3 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Methylparaben, Mel/Honey/Miel, Mannitol, Parfum/Fragrance, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Sodium Hyaluronate, Cyclodextrin, Prunus Amygdalus Dulcis Protein/Sweet Almond Protein, Hexyl Cinnamal, Faex/Yeast Extract/Extrait De Levure, Alpha-Isomethyl Ionone, Disodium Succinate, Ci 147/Red 4


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LANCÔME My 3 Steps Cleansing Set 3 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME My 3 Steps Cleansing Set 3 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LANCÔME My 3 Steps tisztítókészlet 3 db.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií