AlzaPlus+ děti Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LANCÔME Tonique Eclat 200 ml

Zobraziť katalóg
LANCÔME Tonique Eclat 200 ml
4,0 2 hodnotení
Pleťové tonikum vhodné na dočistenie pleti, ideálne na typ pleti: mastná a normálna - 125 €/1 l
Kód:  KSPL0328 Produktové číslo:  3605530740784

LANCÔME Tonique Eclat 200 ml

Značku Lancome založil Armand Petitjean s myšlienkou dopriať ženám aj mužom tú najlepšiu starostlivosť na svete. Kozmetika Lancome sa neustále snaží o inováciu, kladie sa veľký dôraz na výskum nových vysokokvalitných zložiek, brilantných textúr a tiež na harmóniu medzi vôňou a farbou. Vďaka skúsenostiam a výskumom má spoločnosť Lancome jedinečné znalosti o pokožke, jej funkciách a predovšetkým o jej potrebách. Vďaka tomu môže Lancome svoje jedinečné odborné znalosti premietnuť do vývoja vysokokvalitných produktov. Doprajte si luxusné ošetrenie kozmetiky Lancome rovnako ako milióny žien a mužov na celom svete! 

Ľahká a veľmi aktívna čistiaca pleťová voda Tonique Eclat rovnomerne, efektívne a dôkladne odstraňuje odumreté bunky a nečistoty z pleti. Neuveriteľne osviežujúce tonikum efektívne zbavuje pleť všetkých nečistôt. Stimuluje prirodzený exfoliačný proces. Pôsobí teda aj ako peeling. Ráno rozjasní mdlú pleť a večer ju zbaví zvyškov make upu. Má príjemne chladivý pocit, skoro po použití uvidíte výsledok. Prinesie vám pocit osvieženia, hebkosti a pružnej pleti. 


Aktívne látky:
Obsahuje patentované aktívne, reprodukčné látky a prírodné ingrediencie, ktoré dokonale čistia a majú priaznivý vplyv na pokožku.

Účinky:
Prirodzene chráni pleť pred starnutím. Dôkladne a rovnomerne odstraňuje zvyšky odumretých buniek z povrchu kože a iné nečistoty. Pleť je omladená, pružná a rozjasnená. Tonikum ľahko chladí a dodáva pleti potrebnú vlhkosť. Zanecháva pleť sviežu a jemnú s príjemným pocitom komfortu.

Použitie:
Používajte ráno a večer ako časť vašej dennej starostlivosti o pleť. Naneste tonikum na bavlnený obrúsok alebo vatový tampón a vyčistite pleť. Potom aplikujte pleťové sérum a následne denný či nočný krém.

Parametre a špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti.
Objem: 200 ml
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Objem
200 ml Hotovo!
Typ pleti
Mastná, Normálna Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Mastná, Normálna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LANCÔME Tonique Eclat 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME Tonique Eclat 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LANCÔME Tonique Eclat 200 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií