Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LAVERA 2-in-1 Compact Foundation Ivory 01 10 g

Zobraziť katalóg
LAVERA 2-in-1 Compact Foundation Ivory 01 10 g
Make-up kompaktný (púdrový), typ pleti: citlivá, vlastnosti: dermatologicky testovaný a hypoalergénny, krytie: krycí, účinok: zmatňujúci
Kód:  DEKO3720 Produktové číslo:  4021457610037 Stránky výrobcu
LAVERA 2-in-1 Compact Foundation Ivory 01 10 g Predaj skončil

LAVERA 2-in-1 Compact Foundation Ivory 01 10 g

Kompaktný púdrový make-up 2-in-1 Compact Foundation Ivory 01 od Lavery spoľahlivo zakryje nedostatky a dokonale zjednotívašu pleť. Unikátna formula 2v1 kombinuje vlastnosti mejkapu a púdru a zanecháva pleť hladkú a hodvábne jemnú. Praktické balenie obsahuje make-up, hubku a zrkadlo, a preto je ideálnym spoločníkom na cesty. Prípravok má jemnú textúru a je ľahký, nevytvorí tak na vašej pleti hutný, neprirodzene vyzerajúci nános. Make-up od Lavery má šetrné prírodné zloženie, pleť nedráždi a neupcháva póry a je vhodný pre všetky typy pleti. Rovnako ako ostatné produkty od Lavery má šetrné prírodné zloženie a nebol testovaný na zvieratách.

Kľúčové vlastnosti LAVERA 2-in-1 Compact Foundation Ivory 01

  • Kompaktný púdrový make-up pre bezchybnú pleť v odtieni slonovej kosti
  • 2-in-1 Compact Foundation kombinuje vlastnosti mejkapu a púdru
  • Zaistí dokonalé krytie a zjednotenie pleti
  • Ideálny na zakrytie podráždenia, viditeľných žiliek alebo pigmentových škvŕn
  • Zanechá vašu pleť hladkú a hodvábne jemnú
  • Jemná textúra make-upu LAVERA nevytvára na pleti viditeľný hutný nános
  • Starostlivosť a ochrana pleti vďaka zloženiu s bio slnečnicovým olejom a bio bambuckým maslom
  • Šetrné prírodné nedráždivé zloženie
  • Púdrový make-up sa ľahko a rýchlo aplikuje
  • Praktické balenie so zrkadielkom a hubkou
  • Make-up je vhodný pre všetky typy pleti

Použitie:
Nanášajte na pleť pomocou priloženej hubky a jemne vklepte. Po aplikácii nie je už nutné použiť púder. Na partie, ktoré potrebujete skryť, naneste väčšie množstvo make-upu.

Zloženie:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Titanium Dioxide (CI 77891), Tricaprylin, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Mica (CI 77019), Lauryl Laurate, Silica, Helianthus Annuus (Sunfower) Seed Oil*, Rhus Verniciflua Peel Wax, Stearic Acid, Iron Oxide (CI 77492), Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Bismuth Oxychloride (CI 77163), Hydrogenated Rapeseed Oil, Lecithin, Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide CI (77499), Argania Spinosa Kernel Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Rosa Centifolia Flower Extract*, Tilia Cordata Flower Extract*, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Camelina Sativa Seed Oil, Vegetable Oil (Olus Oil), Hydrogenated Lecithin, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tin Oxide (CI 77861), Water (Aqua), Alcohol*, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Benzyl Alcohol**

* suroviny z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
** prírodné esenciálne oleje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LAVERA 2-in-1 Compact Foundation Ivory 01 10 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAVERA 2-in-1 Compact Foundation Ivory 01 10 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAVERA 2-in-1 Compact Foundation Ivory 01 10 g.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií