Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ děti AlzaBoxy Q1

LAVERA Firming Serum Karanja 30 ml

Zobraziť katalóg
LAVERA Firming Serum Karanja 30 ml
Pleťové sérum , vhodné na všetky typy pleti, obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre - 596,67 €/1 l
Kód:  PLK688 Produktové číslo:  4021457624942 Stránky výrobcu
LAVERA Firming Serum Karanja 30 ml Predaj skončil

LAVERA Firming Serum Karanja 30 ml

Novinka od firmy LAVERA, pleťové obnovujúce a spevňujúce sérum proti známkam starnutia pleti, zanechá vašu pokožku dokonale hydratovanú a pevnú. Obsahom účinných látok je sérum určené na zrelú pleť. Firming Serum Karanja dopraje vašej namáhanej pleti všetko, čo potrebuje. Kyselina hyalurónová vypĺňa a tým odstraňuje vrásky z pleti. Karanjový olej chráni vašu pleť pred slnečnými lúčmi a dodáva pleti potrebnú vlhkosť. Pleťový prípravok LAVERA odstráni z vašej pleti známky starnutia, prirodzene ju obnoví, zanechá ju pevnú a hydratovanú. Firming Serum Karanja od firmy Lavera je revitalizačné sérum určené na všetky typy pleti. Patrí do skupiny vegánskej kozmetiky.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra LAVERA Firming Serum Karanja

  • Spevňujúce pleťové sérum od Lavera je vyrobené v bio kvalite
  • Firming Serum Karanja poteší každú zrelú pleť
  • Karanjový olej obsahuje prírodný SPF faktor a pokožku hydratuje
  • Kyselina hyalurónová odstraňuje vrásky
  • Sérum Firming Serum Karanja je určené na všetky typy pleti

Aplikácia:
Naneste na pleť a rovnomerne rozotrite. Aplikáciu vykonávajte pod make-up.

Zloženie:
INCI: Water (Aqua), Alcohol* denat., Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Squalane, Octyldodecanol, Lauroyl Lysine, Pongamia Glabra Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water*, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Sodium Lactate, Glyceryl Stearate Citrate, Sodium Hyaluronate, Caprylic/Capric Triglyceride, Gellan Gum, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Lecithin, Hydrogenated Palm Glycerides, Dehydroxanthan Gum, Xanthan Gum, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Fragrance (Parfum)**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Citronellol**, Benzyl Salicylate**, Citral**, Eugenol**.
*ingredients from certified organic agriculture
**natural essential oils oils

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Prírodné, Vegan Hotovo!
Objem
30 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!
Účinok
Hydratačný Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Prírodné, Vegan Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAVERA Firming Serum Karanja 30 ml . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAVERA Firming Serum Karanja 30 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií