AD homeoffice MPLA318265

LAVERA Neutral Deodorant Roll-On 50 ml

Zobraziť katalóg
LAVERA Neutral Deodorant Roll-On 50 ml
Dezodorant – guličkový, nedráždivé zloženie, pre citlivú či alergickú pokožku, po holení, 24hod ochrana pred pachom, obsahuje BIO pupalkový olej, neobsahuje hliníkové soli, netestované na zvieratách, vegan zloženie, certifikácia NaTrue - 131,60 €/1 l
Kód:  DEO366 Produktové číslo:  4021457622474 Stránky výrobcu
LAVERA Neutral Deodorant Roll-On 50 ml Predaj skončil

LAVERA Neutral Deodorant Roll-On 50 ml

Ak nemáte radi výraznú vôňu, je tu pre vás guľôčkový dezodorant LAVERA Neutral s neutrálnou vôňou, ktorá sa nemieša s vôňou parfumu. Tento prírodný dezodorant vyniká svojou starostlivosťou o pokožku, ktorej dodáva jemnosť a zabraňuje jej podráždeniu. Zloženie s pupalkovým olejom zaisťuje výživu, regeneruje a udržuje v pokožke dostatočnú vlahu. Morská soľ pôsobí antisepticky a protizápalovo a redukuje potenie. Šťava z aloe vera upokojí pokožku aj po holení. Neobsahuje hliník ani ftaláty, a preto je vhodný aj pre tú najcitlivejšiu pokožku. Dezodorant LAVERA Neutral nezanecháva stopy na koži ani oblečení a rýchlo zasychá.

Kľúčové vlastnosti dezodorantu LAVERA Neutral Roll-On

  • Guličkový dezodorant LAVERA má neutrálnu vôňu
  • Zanecháva pokožku jemnú bez podráždenia
  • Rýchlo zasychá, nezanecháva stopy na oblečení
  • LAVERA Neutral pokožku vyživuje, hydratuje, upokojuje, je antibakteriálny a redukuje potenie
  • Neobsahuje hliník ani ftaláty

Použitie:
Dezodorant naneste na suchú čistú pokožku a nechajte vstrebať. Používajte ideálne ihneď po kúpeli.

Zloženie:
Water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Zinc Oxide, Glyceryl Caprylate, Glycerin, Xanthan Gum, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Hydrogenated Palm Glycerides, Zinc Ricinoleate, Calendula Officinalis Flower Extract*, Hamamelis Virginiana Leaf Extract*, Hydrogenated Lecithin, Caprylic/Capric Triglyceride, Stearic Acid, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Benzyl Benzoate**, Coumarin**, Farnesol**

* suroviny pochádzajúce z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
** prírodné esenciálne oleje



Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LAVERA Neutral Deodorant Roll-On 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAVERA Neutral Deodorant Roll-On 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAVERA Neutral Deodorant Roll-On 50 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií