Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie Aplikace

ĽORÉAL PARISMicellar Water 200 ml

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARISMicellar Water 200 ml
Micelárna voda , pre normálnu pleť, zabezpečuje čistenie a odlíčenie v jednom - 23,45 €/1 l
Kód:  KSPL1619 Produktové číslo:  3600522820543

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARISMicellar Water 200 ml

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Loreal Micellar Water

Micelárna voda dokonale čistí pleť od líčenia a nečistôt, ktoré sa na nej za celý deň nachytali. Jemnú konzistenciu výrobku môžete použiť aj na čistenie citlivých častí tváre ako sú oči a pery. Prípravok je hypoalergénny a neobsahuje žiadnu parfumáciu. Je dermatologicky testovaný a schválený. Micelárny voda v jednom jedinom kroku pleť vyčistí, hydratuje a osviežuje.

Čistiaca voda obsahuje malé čiastočky - micely, ktoré zaisťujú veľmi šetrné a rýchle čistenie pleti bez zbytočného trenia. Prípravok je vhodný pre normálnu až zmiešanú pleť, zanecháva ju upokojenú, čistú a hodvábne jemnú. Micelárna voda je vhodnou voľbou aj pre používateľky kontaktných šošoviek, ktoré majú oči často podráždené. Doprajte si kvalitné odlíčenie, ktoré vašu pleť vyčistí, ošetrí a nádherne osvieži!

Typ pleti:

Pre normálnu až zmiešanú pleť.

Použitie:
Aplikujte na pleť každé ráno a večer pomocou kozmetického tampónu, utierajte jemne až do úplného vyčistenia. Nemusíte oplachovať.

Objem:
200 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
200 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna, Zmiešaná Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna, Zmiešaná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARISMicellar Water 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Micellar Water Normal Skin 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ĽORÉAL PARIS Micellar Water 200 ml micellás víz.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií