Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 400 ml

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 400 ml
4,5 4 hodnotení
Prírodný šampón tekutý (klasický), pre ženy, na vlasy: poškodené, bez parabénov a bez silikónov, účinok: hladký účes a výživa a regenerácia, objem 400 ml
Kód:  VLS794 Produktové číslo:  3600523428908
ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 400 ml Predaj skončil

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 400 ml

Celosvetová značka L'Oréal Paris predstavuje šampón Botanicals Fresh Care Coriandre Strength Cure, ktorý obsahuje esenciálny olej z koriandra v zmesi so sójovým a kokosovým olejom. Táto séria, plná vyživujúcich zložiek, posilňuje oslabené vlasy. Šampón svojou ľahučkou penou pokryje Vaše oslabené vlasy a osvieži ich. So sériou Strength Cure sa oslabené vlasy prestanú ľahko lámať. Po šampóne naneste balzam a vaše vlasy sa budú ľahšie rozčesávať a budú viditeľne hladšie. Výrobky Botanicals Fresh Care sú bez parabénov, silikónov a farbív.

Kľúčové vlastnosti šampónu L'Oréal Paris Botanicals Fresh Care Coriandre Strength Cure

  • Šampón obsahuje olej z koriandra, sóje a kokosu
  • Svojou ľahkou penou osvieži oslabené vlasy
  • L'Oréal je plný vyživujúcich zložiek
  • Šampón je vhodný na oslabené vlasy
  • Botanicals Fresh Care sú bez parabénov, silikónov a farbív
  • Obsah balenia 400 ml

Zloženie:

Aqua / water, Sodium laureth sulfate, Coco-betaine, Laureth-5 carboxylic acid, Cocamide MEA, Isopropyl myristate, Cocos nucifera oil / coconut oil, Sodium chloride, Sodium benzoate, Sodium acetate, Sodium hydroxide, PEG-60 hydrogenated castor oil, Polyquaternium-10, Salicylic acid, Limonene, Linalool, Benzyl salicylate, Benzyl alcohol, Isopropyl alcohol, Geraniol, Coriandrum sativum seed oil / coriander seed oil, Ceteareth-60 myristyl glycol, Citric acid, Hexylene glycol, Glycine soja oil / soybean oil, Parfum / fragrance

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 400 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 400 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií