Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie MPLA310401 - SK

L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive Set

Zobraziť katalóg
L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive Set
5 2 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: šampón na farbené vlasy 250ml, balzam na farbené vlasy 200ml
Kód:  VBAL556 Produktové číslo:  8592807379943
L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive Set Predaj skončil

L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive Set

Darčeková sada L'Oréal Paris Elseve Color Vive Set ponúka ženám dva luxusné produkty špeciálne vyvinuté na starostlivosť o farbené vlasy. Sadu tvorí šampón na vlasy, ktorý skvele doplňuje vlasový balzam. Vďaka obsiahnutým účinným zložkám sa obidva prípravky postarajú, aby farba vašich vlasov bola stále rovnako sýta a žiarivá ako v prvých dňoch po zafarbení. Vlasom poskytnú výživu, starostlivosť a ochranu pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Vďaka UV filtrom vlasy aj ich farbu ochráni tiež proti účinkom slnečného žiarenia. Chráňte preto farbu vašich vlasov pred predčasným vyblednutím spolu s kozmetickou sadou Elseve Color Vive.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive Set

  • Kozmetická sada L'Oréal Paris Elseve určená na farbené vlasy
  • Sadu tvorí šampón na vlasy a vlasový balzam z radu Elseve Color Vive
  • Vlasová kozmetika L'Oréal na uchovanie a predĺženie sýtosti farby
  • Šampón a balzam na vlasy na intenzívnu hebkosť vlasov a žiarivosť ich farby
  • Chráni farbu pred okolitými vplyvmi a UV žiarením a vlasom poskytuje termo ochranu
  • Nezaťažuje vlasy, dodáva im výživu a jemnosť, uľahčuje ich rozčesávanie
  • Šampón a balzam Elseve Color Vive ako ochranná starostlivosť na farbené vlasy

Uchovajte farbu vašich vlasov pomocou šampónu Elseve Color Vive

L'Oréal Paris Elseve Color Vive šampón bol vyvinutý špeciálne na starostlivosť o farbené alebo melírované vlasy. Nové posilnené zloženie bolo obohatené o špeciálny elixír, ktorý zachováva farbu a pomáha zvýrazniť jej žiarivosť. Navyše je vlasové vlákno intenzívne vyživované už od korienkov. Obsiahnuté UVA/UVB filtre chránia vlasové vlákno proti slnečným lúčom, čím predlžujú účinky farby. Výsledkom sú zdravé, hebké vlasy s intenzívnou a žiarivou farbou. Doprajte vašim vlasom tú najlepšiu starostlivosť bez zaťažujúcich silikónov.

Aktívne látky:
Elixír – na zachovanie intenzity farby
UVA/UVB filtre – na ochranu farby pred účinkami slnečného žiarenia

Spôsob použitia:
Aplikujte na vlhké vlasy, jemne premasírujte a dôkladne opláchnite.

Typ vlasov:
Farbené alebo melírované vlasy

Zloženie:
Voda, Sodium laureth sulfate, Dimethicone, Coco-betaine, Glycol distearate, Sodium chloride, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Cocamide mipa, Tocopherol, Sodium benzoate, Sodium cocoate, Sodium hydroxide, Ethylhexyl methoxycinnamate, Salicylic acid, Poly(linseed oil), Benzophenone-4, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Linalool, Alpha-isomethyl ionone, Carbomer, Geraniol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Methyl cocoate, Citric acid, Hexylene glycol, Hexyl cinnamal, Parfum/fragrance

Objavte dlhotrvajúci lesk a hebkosť vlasov s balzamom L'Oréal Paris Elseve Color Vive

Balzam pre farbené vlasy L'Oréal Paris Elseve Color Vive perfektne dopĺňa účinky šampónu. Intenzívne sa o vlasy stará, dodáva im lesk a predovšetkým chráni farbu pred vyblednutím a vonkajšími vplyvmi, predlžuje jej trvanlivosť a dodáva jej nádhernú žiaru. Obsiahnutý komplex UVA a UVB filtrov chráni vlasové vlákna a farebné pigmenty pred účinkami slnečného žiarenia a vyživujúci koncentrát im zasa dodáva potrebnú výživu a hebkosť. Po použití vlasového balzamu je možné vlasy ľahšie rozčesať a navyše získajú termo ochranu na tepelný styling. Predĺžte krásu a žiarivosť vašej farby, je to jednoduché. Stačí používať balzam Elseve.

Aktívne látky:
Vyživujúci koncentrát – na výživu a hebkosť vlasov
Systém Nutri-Filtre – UVA a UVB filtre na ochranu farby pred účinkami slnečného žiarenia, zastavuje ultra-fialové žiarenie, umocňuje žiarivosť farby

Spôsob použitia:
Aplikujte na vlhké vlasy, nechajte 1 minútu pôsobiť a dôkladne opláchnite.

Typ vlasov:
Farbené alebo melírované vlasy

Zloženie:
Aqua (water), Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Cetyl esters, Tocopherol, Ethylhexyl methoxycinnamate, Trideceth-6, Chlorhexidine digluconate, Poly (linseed oil), Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Linalool, Benzophenone-4, Amodimethicone, Isopropyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Geraniol, Citric acid, Potassium hydroxide, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Cetrimonium chloride, Hexyl cinnamal, Parfum (fragrance)

Darčeková sada obsahuje:
1× šampón na farbené vlasy L'Oréal Paris Elseve Color Vive Shampoo (250 ml)
1× balzam na farbené vlasy L'Oréal Paris Elseve Color Vive Shampoo (200 ml)

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive Set.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií