AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ĽORÉAL PARIS Infaillible 24H Matte Powder 225 Beige

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARIS Infaillible 24H Matte Powder 225 Beige
Púder , ktorý dokonale fixuje make up
Kód:  DEKO1089 Produktové číslo:  3600522536192 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Infaillible 24H Matte Powder 225 Beige Predaj skončil

ĽORÉAL PARIS Infaillible 24H Matte Powder 225 Beige

Súprava Infallible od L´Oréal Paris sa dočkala nových prípravkov pre náročné ženy, ktoré si potrpia na precízny make-up. S paletkou troch farebných korektorov zakryjete každú nedokonalosť od tmavých kruhov pod očami cez unavenú pleť až po začervenané miesta. Unikátny Infallible púder vašu pleť zmatnie a kvalitné podkladové bázy zase zaistia, že vám líčenie vydrží po celý deň. Súpravu Infallible uzatvára prípravok Fixing Mist: sprej, ktorý váš make-up dokonale zafixuje.

L´ORÉAL PARIS Infallible 225 Beige

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Súprava korektorov prekryje každú nedokonalosť

Korektorová paletka Infaillible Total Cover obsahuje béžové odtiene na zakrytie tmavých kruhov pod očami, fialovú na rozžiarenie unavenej pleti a zelenú na neutralizáciu začervenaných miest. Jednotlivé korektory nanášajte v tenkej vrstve cez make-up, dobre ich rozotrite a ľahko prepudrujte.


Púder, ktorý pleti dodá matný nádych

Pri použití Infallible púdru získa vaša pleť matný nádych bez efektu masky. Okrem toho s ním skvele zafixujete svoj make-up tak, že vám vydrží po celý deň.


Váš make-up si zaslúži len najkvalitnejšiu bázu

Matnú pleť dosiahnete aj s podkladovou bázou, ktorá slúži ako základ na nanesenie make-upu. Nanášajte ju naraz alebo len na problematické miesta s rozšírenými pórmi, akými je napríklad nos.


Najlepšie riešenie na fixáciu make-upu

Ak chcete svoj make-up zafixovať, tak najlepšie riešenie ponúka sprej Infallible. Pre dlhotrvajúci účinok ho pred použitím dôkladne pretrepte a nastriekajte do tvaru písmen „X” a „T” približne zo vzdialenosti 30 cm.


Jediná vodoodolná báza na nános očných tieňov

S gélovým zložením a vodoodolným charakterom je podkladová báza Eye Primer ideálnym prípravkom pred nanesením očných tieňov. Dokonale totiž vyhladí očné viečka a tým zaistí, že vám tiene vydržia po celý deň.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARIS Infaillible 24H Matte Powder 225 Beige Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Infaillible 24H Matte Powder 225 Beige. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ĽORÉAL PARIS Infaillible 225 Bézs.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií