AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive

Zobraziť katalóg
L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive
5 1 hodnotení
Kozmetická sada obsahuje: pěnu na holení pro citlivou pleť 200 ml, antiperspirant ve spreji 150 ml, vodu po holení 100 ml
Kód:  VBAL550 Produktové číslo:  8592807328903
L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive Predaj skončil

L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive

Známa francúzska značka kozmetiky L'Oréal Paris ponúka maximálne účinné produkty vyvíjané na základe najmodernejších vedeckých poznatkov s použitím surovín najvyššej kvality. Pekná darčeková sada kozmetiky pre mužov L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive obsahuje kvalitný penu na holenie, vodu po holení a pánsky antiperspirant - všetky prípravky vhodné pre citlivú pleť. Antiperspirant Shirt Protect je vybavený účinnou technológiou, ktorá funguje nielen proti poteniu, ale aj proti vzniku škvŕn na oblečení. Jemná konzistencia peny Hydra sensitive ponúkne príjemnejšie holenie a skvelá voda po holení Hydra Sensitive pre citlivú pleť poskytne mužskej pleti upokojenie a osvieženie. Darčeková sada L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive je určená pre všetkých mužov, ktorí chcú nielen pekne voňať, ale zároveň si maximálne spríjemniť proces holenia.

Kľúčové vlastnosti darčekové sady pre mužov L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive

  • Atraktívne darčeková sada pre mužov s kvalitnou kozmetikou značky L'ORÉAL PARIS
  • Pena na holenie Loreal PARIS Men Expert Hydra Sensitive pre príjemný proces holenia
  • Voda po holení L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive pre upokojenie a osvieženie pleti
  • Antiperspirant Loreal PARIS Men Expert Shirt Protect fungujúci proti poteniu aj škvrnám na odevoch
  • Prípravky na holenie mužskú pleť upokojí, hydratujú a poskytnú jej vôňu aj sviežosť
  • Antiperspirant pôsobí proti poteniu a zápachu až 48 hodín a zároveň zamedzí vzniku škvŕn na oblečení
  • Darčeková sada pre všetkých mužov, ktorí chcú pekne voňať a spríjemniť si holenie

Loreal PARIS Men Expert Hydra Sensitive Shaving Foam 200 ml

Luxusné pena na holenie Loreal Men Expert Hydra Sensitive Shaving Foam je špeciálne určená na ošetrenie citlivej mužskej pleti. Obsahuje jedinečné výťažky z aloe vera, ktoré majú upokojujúce účinky a zaisťujú hladké oholenie bez podráždenia alebo porezania. Pena je navrhnutá pre ľahký sklz holiaceho strojčeka. Fúzy zmäkčí, čím je účinne pripraví na hladké a príjemné oholenie. Pena vytvára na pleti ochranný film, ktorý ju chráni proti podráždeniu a vzniku drobných raniek a zároveň pleť hydratuje. Hypoalergénne zloženie vhodné pre citlivú pleť, dermatologicky testované.

Aktívne látky:
Active Defense System - napomáha posilňovať prirodzenú obranyschopnosť a odolnosť pleti voči podráždeniu
Aloe vera - výťažky pleť upokojujú

Použitie peny na holenie:
Fúzy navlhčite teplou vodou, penu rovnomerne rozotrite po tvári pomocou prstov a fúzy ohoľte. Potom tvár dôkladne opláchnite vodou. Vyhnite sa oblasti očí, v prípade ich zasiahnutia ich okamžite dôkladne vypláchnite vodou.

L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive After Shave 100 ml

Voda po holení L'Oréal Paris Men Expert Hydra Sensitive zaistí pleti potrebnú hydratáciu a osvieženie po procese holení. Zabraňuje vysúšaniu pleti a dodáva jej sviežosť a vitalitu. Voda po holení navyše pleť upokojuje a zabraňuje jej podráždeniu. Osviežujúca voda po holení redukuje začervenanú pleť a jemne ju čistí. Vďaka svojmu zloženiu nepáli a je vhodná aj pre citlivú mužskú pleť, ktorá bude po jej použití hydratovaná, jemná a svieža.

Aktívne látky:
Alantoín - zjemňuje a regeneruje pleť
Výťažok z mäty piepornej - poskytne pleti chladivú sviežosť
Glycerín - zvlhčuje pleť a zabraňuje jej vysúšaniu

Použitie vody po holení:
Vodu po holení nalejte do dlaní a vklepte do pleti ihneď po holení. Vyhnite sa okoliu očí

Loreal PARIS Men Expert Shirt Protect Antiperspirant 150 ml

Zbavte sa nevzhľadných škvŕn na oblečení po použití antiperspirantu. Loreal PARIS Men Expert Shirt Protect dokonale ochráni vaše oblečenie pred ujmou. Zloženie antiperspirantu vám poskytne ochranu pred potom a zápachom po dobu 48 hodín a zamedzí vzniku všetkých typov škvŕn. Už žiadne žlté škvrny od potu či biele škvrny po použití antiperspirantu, ktoré by ničili vaše oblečenie. Doprajte si nielen svieži pocit, ale aj ničím nenarušený perfektný vzhľad.

Použitie antiperspirantu:
Aplikujte na čistú a suchú pokožku podpazušia.

zloženie

Pena na holenie:
Aqua / Water, polybutén, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Cera Alba / Beeswax, Copernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax, Steareth-2, Cetyl Alcohol, Alcohol Denat, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Acacia Senegal Gum, Panthenol, Ethylenediamine / Dioktadecyl Dimer Dilinoleate Copolymer , Caprylyl Glycol, hydrogenated Jojoba Oil, hydrogenated Palm Oil, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Disodium EDTA, BHT, Rosa Canina Fruit Oil, penta- Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Propylene Glycol, propyl Gallate, Citric Acid , (FIL B210585 / 1)

Voda po holení:
 

antiperspirant:
Izobután, Aqua / water, Dimethicone, Aluminum Chlorohydrate, Parfum / fragrance, Tocopherol, Phenoxyethanol, Dimethiconol, Limonene, Linalool, Tetrasodium, Glutamate diacetate, Citronellol, Citral, Lauryl PEG-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, Coumarin, Hexyl cinnamal

Obsah sady:
Loreal PARIS Men Expert Hydra Sensitive Shaving Foam 200 ml
L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive After Shave 100 ml
Loreal PARIS Men Expert Shirt Protect Antiperspirant 150 ml

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií