AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

L'ORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist

Zobraziť katalóg
L'ORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: antiperspirant ve spreji pro muže 150 ml, sprchový gel s taurinem 300 ml
Kód:  VBAL557 Produktové číslo:  8592807327821
L'ORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist Predaj skončil

L'ORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist

Známa francúzska značka kozmetiky L'Oréal Paris ponúka maximálne účinné produkty vyvíjané na základe najmodernejších vedeckých poznatkov s použitím surovín najvyššej kvality. Pekná darčeková sada kozmetiky pre mužov L'ORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist obsahuje energizujúci sprchový gél a vysoko účinný antiperspirant v extrémnych teplotách. Skvelý sprchový gél Hydra Energetic pre tvár, telo i vlasy obohatený o taurín s efektom okamžitého povzbudenie. Vysoko účinný antiperspirant Thermic Resist s dlhotrvajúcou mužnou vôňou bojuje pomocou Ceramic systému a absorpčných mikročastíc s nepríjemným zápachom a reguluje potenie. Darčeková sada vhodná pre aktívnych mužov, ktorí chcú nielen podať maximálny výkon, ale aj príjemne voňať.

Kľúčové vlastnosti darčekové sady pre mužov L'ORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist

  • Atraktívne darčeková sada pre mužov s kvalitnou telovou kozmetikou značky L'ORÉAL PARIS
  • Stimulujúci sprchový gél Loreal PARIS Men Expert Hydra s energizujúci drevitou vôňou
  • Antiperspirant Loreal PARIS Men Expert Thermic Resist odolá teplotám až 45 ° C
  • Sprchový gél 3v1 s obsahom taurínu dokáže okamžite povzbudiť a dodať energiu
  • Mužne voňajúce antiperspirant výborne pôsobí v extrémnych teplotách
  • Absorpčné mikročastice a Ceramic System proti poteniu a zápachu
  • Darčeková sada pre všetkých mužov, ktorí chcú aj pri podávaní maximálnych výkonov pekne voňať

Loreal PARIS Men Expert Hydra Energetic Shower Gel 300 ml

Stimulujúci sprchový gél Loreal PARIS Men Expert Hydra obohatený o taurín, ktorý vám v kombinácii so sviežou vôňou uľahčí ranný štart do nového dňa či pomôže načerpať nové sily po športovom výkone. Jeho príjemná energetizujúca drevitá vôňa pokožku prevoňajú aj osvieži. Jedná sa o prípravok 3v1 - vyčistí a osvieži vašu tvár, telo i vlasy, pokožku celého tela revitalizuje.

Aktívne látky:
Taurín - energizujúci zložka sa stimulujúcimi účinkami

Použitie sprchového gélu:
Sprchový gél použite pri sprchovaní alebo pri kúpeli. Primerané množstvo sprchového gélu naneste na pokožku celého tela, tváre alebo aj vlasov a napeňte jemnými, krúživými pohybmi. Po umytí dôkladne opláchnite teplou vodou.

Loreal PARIS Men Expert Thermic Resist Antiperspirant 150 ml

S pánskym antiperspirantom Loreal PARIS Men Expert Thermic Resist vás nevyvedú z miery extrémne teploty ani vysoká záťaž. Jedinečné zloženie dokáže odolať teplotám až 45 ° C a poskytne vám dokonalú ochranu pred potom a zápachom. S antiperspirantom Thermic Resist v spreji dostanete potenie pod kontrolu a jediné, čo z vás bude vyžarovať, bude mužná sila a šarm. Svieža dlhotrvajúca vôňa a vysoko efektívne zloženie robí z antiperspirantu Loreal perfektného spoločníka do posilňovne, na túry i pracovné pohovory.

Aktívne látky:
Absorpčná mikročastice - pohlcujú vlhkosť
Ceramic System - technológia, vďaka ktorej funguje prípravok aj v extrémnych teplotách

Použitie antiperspirantu:
Aplikujte na čistú a suchú pokožku podpazušia zo vzdialenosti 15 cm. Pred každým použitím dobre pretrepte.

zloženie

Sprchový gél:
Aqua / water, Sodium laureth sulfate, Glycerín, Sodium Chloride, Coco-Betaín, Parfum / Fragrance, PPG-5-Ceteth-20, CI 19140 / yellow 5, CI 16035 / red 40, Sodium Benzoate, Sodium hydroxide, Salicylic acid, polyquaternium-7, Limonene, Linalool, Benzyl salicylate, Benzyl alcohol, Pentylene glycol, Mentha Piperita Extract, Peppermint Extract, Alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid, Taurín.

antiperspirant:
Izobután, Aqua / Water, Dimethicone, Aluminium Chlorohydrate, Parfum / Fragrance, Phonxyerhanol, Dimethiconol, Limonene, Linalool, Perlite, Disteardimonium Hectorite, Citral, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl, Dimethicone, Coumarin, Hexyl Cinnamal

Obsah sady:
Loreal PARIS Men Expert Hydra Energetic Shower Gel 300 ml
Loreal PARIS Men Expert Thermic Resist Antiperspirant 150 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre L'ORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: L'ORAL PARIS Men Expert hőálló.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií