Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow La Vie En Glow Highlighting Powder Palette 5 g

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow La Vie En Glow Highlighting Powder Palette 5 g
5 1 hodnotení
Kontúrovacia paletka vhodná na zvýraznenie (kontúrovanie) a rozjasnenie pleti
Kód:  DEKO1559 Produktové číslo:  3600523571864 Stránky výrobcu
ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow La Vie En Glow Highlighting Powder Palette 5 g Predaj skončil

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow La Vie En Glow Highlighting Powder Palette 5 g

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Bonjour Nudista BB

Wake Up & Glow je nový rad prípravkov od L'Oréal Paris vytvorený pre ženy, ktoré chcú svojou krásu dať na obdiv každý deň. V balení nájdete rozjasňovač, dodávajúci pokožke svieži nádych, aj tonizačné krémy, ktoré ju pre zmenu upokojujú. Mladistvejší vzhľad dosiahnete vďaka súprave rozjasňovacích púdrov La Vie En Glow a s tvárenkou Life's a Peach vaša pokožka získa zvodnú broskyňovú vôňu. Aby ste nestrádala ani v letných dňoch, zahŕňa súprava Wake Up & Glow tiež unikátny bronzer na dosiahnutie prirodzene opáleného odtieňa.


Rozjasnite svoju pleť s Glow Mon Amour

Stačí pár kvapiek rozjasňovača a vaša pleť sa nádherne rozžiari a získa svieži nádych. Či už sa líčite do práce alebo na rande, vďaka Glow Mon Amour s kokosovým olejom zaručene omladnete.


Tonizačné krémy pre uvoľnenie napätej pokožky

Bonjour Nudista od L'Oréal Paris ponúka kombináciu tonizačných krémov v dvoch prirodzených odtieňoch, ktoré majú z 92 % prírodné zloženie. Obsah marhuľového oleja, extraktu zeleného čaju a vitamínu E pleť príjemne uvoľní a dodá vám pocit sviežosti.


Pohrajte sa s odtieňmi a dosiahnite sviežejšieho vzhľadu

Paletku rozjasňovač púdrov La Vie En Glow môžete použiť samostatne alebo jednotlivé odtiene vzájomne kombinovať. Tak či onak dosiahnete u svojej pokožky mladistvejšieho vzhľadu, ktorý nezostane bez povšimnutia.


Prevoňajte svoju pokožku zvodnou vôňou

Tvárenka s obsahom prírodných olejov a esenciou broskyňového masla dodá vašej pleti jedinečnú vôňu. Líčka získajú sviežejší vzhľad a pokožka zase prirodzený broskyňový jas.


Matný bronz alebo prirodzene opálená

S matným bronzerom si užijete buď jemné kontúrovanie alebo s jeho pomocou dodáte pokožke prirodzený opálený odtieň. Back To Bronze od L'Oréal Paris obsahuje vyváženú zmes broskyňového, mangového a tiež kokosového oleja. Použiť ho môžete ako na tvár, tak aj na celé telo.

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Bonjour Nudista BB

Zloženie:
Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Triethylhexanoin, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Alumina, Isododecane, Caprylyl Glycol, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Silica Dimethyl Silylate [Nano]/SilicaDimethyl Silylate, Cocos nucifera Oil/Coconut Oil, Hexylene Glycol, Silica, Tin Oxide, [+/- May Contain: Mica, Ci 77891/Titanium Dioxide, Ci 77491, Ci 77492, Ci77499/Iron Oxides, Ci 75470/Carmine]

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow La Vie En Glow Highlighting Powder Palette 5 g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Wake Up & Glow La Vie En Glow Highlighting Powder Palette 5 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow La Vie En Glow Highlighting Powder Palette 5 g.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií