Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair Lipidium Shampoo 300 ml

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair Lipidium Shampoo 300 ml
5 11 hodnotení
Šampón určenie: pre ženy, typ vlasov: poškodené a suché, účinok: lesk, hladký účes a výživa a regenerácia, zloženie: s ceramidmi a s keratínom
Kód:  KSVL3381 Produktové číslo:  3474636481712 Stránky výrobcu
ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair Lipidium Shampoo 300 ml Predaj skončil

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair Lipidium Shampoo 300 ml

Sú vaše vlasy poškodené, suché a bez života? Nový šampón ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair Lipidium Shampoo s obsahom lipidov, keratínu a UV-filtra vlasy okamžite regeneruje. Intenzívne vyživuje vlasové vlákna, ktoré budú pevnejšie, bohatšie a vyhladené. Vďaka intenzívnej starostlivosti sa vaše vlasy začnú lesknúť už po prvom použití. Šampón účinne bojuje tiež proti rozštiepeným končekom. Zabraňuje ďalšiemu vysušovaniu a ochráni ich pred škodlivým slnečným žiarením či voľnými radikálmi. Starostlivosť s ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair Lepidium Shampoo zanechá vaše vlasy hebké, obnovené a predovšetkým zdravé.

Kľúčové vlastnosti šampónu ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair Lipidium

  • Špeciálna starostlivosť pre veľmi poškodené vlasy
  • Okamžite regeneruje vlasovú štruktúru
  • Zanecháva vlasy hebké, vyhladené a zdravé
  • Poradí si aj s rozštiepenými končekmi
  • Šampón ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair Lepidium chráni vlasy pred vplyvmi prostredia

Použitie:
Jemne vmasírujte do vlhkých vlasov. Napeňte a dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Glycerin, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Amodimethicone, PPG-5-Ceteth-20, Dimethicone, Sodium Benzoate, Polyquarternium-6, Salicylic Acid, Carbomer, Linalool, Trideceth-6, Lactic Acid, Hexyl Cinnamal, Limonene, Cetrimonium Chloride, 2-Oleamido-1,3,-Octadecanediol, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Polyquaternium-51, CI 19140/Yellow 5, CI 15985/Yellow 6, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Parfum/Fragrance.
 

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair Lipidium Shampoo 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair Lipidium Shampoo 300 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair Lipidium Sampon 300 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií