AP+ nový vizuál PET

LOVE BEAUTY AND PLANET Hope and Repair Mask 300 ml

Zobraziť katalóg
LOVE BEAUTY AND PLANET Hope and Repair Mask 300 ml
Maska na vlasy na poškodené vlasy, oplachová
Kód:  KSVL4423 Produktové číslo:  8710447365656 Stránky výrobcu
LOVE BEAUTY AND PLANET Hope and Repair Mask 300 ml Predaj skončil

LOVE BEAUTY AND PLANET Hope and Repair Mask 300 ml

Hľadáte masku, ktorá sa perfektne postará o vaše vlasy bez zbytočnej chémie a navyše nebude zaťažovať ani životné prostredie? Práve ste ju našli! Maska Hope and Repair od značky Love Beauty and Planet bude vaše poškodené a suché vlasy rozmaznávať tak, ako si naozaj zaslúžia. Vďaka obsahu kokosového olejazískavaného z udržateľných zdrojov priamo zo srdca Filipín budú vaše vlasy do hĺbky hydratované, vyživené, regenerované, oslnivo lesklé a pritom pevné a zdravé. Vo väčšine bežných vlasových masiek nájdete silikóny, ktoré majú za úlohu vyhladiť vaše vlasy, ale v maske Hope and Repair nenájdete ani náznak silikónov! O hebkosťvlasov sa s prehľadom postará práve kvalitný kokosový olej. Pri každom použití masky vás uchváti príjemná vôňa pripomínajúca jazmín, ovocie a korenie, o ktorú sa postará svieži ylang-ylang v kombinácii s kokosom. Všetky produkty značky Love Beauty and Planet sú vegánske, neboli testované na zvieratách a majú certifikáciu PETA. Ingrediencie súzískavané z udržateľných zdrojov šetrných k prírode a znižujúcich dopad na životné prostredie. Nádoba masky je zo 100 % recyklovaného plastu, ktorý môžete recyklovať aj naďalej.

Kľúčové vlastnosti masky na vlasy Love Beauty and Planet Hope and Repair Mask

  • Maska na vlasy s vegánskymi zložením na regeneráciu poškodených vlasov
  • Vaše vlasy budú znovu zdravé, hydratované a oslnivo lesklé
  • Maska Hope and Repair neobsahuje silikóny ani iné chemické látky
  • Všetky ingrediencie kozmetiky Love Beauty and Planet sú získavané udržateľným spôsobom
  • Vlasová maska Hope and Repair s príjemnou vôňou ylang-ylangu a kokosu
  • Kozmetika Love Beauty and Planet má certifikáciu Vegan, Cruelty-free a PETA

Typ vlasov:
Poškodené vlasy

Použitie:
Naneste do koncov a dĺžok vlhkých umytých vlasov, nechajte pôsobiť dve minúty a dôkladne vymyte vodou.

Zloženie:
Aqua, cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, cocos nucifera oil, glycerin, parfum, hydroxyethylcellulose, sodium hydroxide, dipropylene glycol, acrylates/beheneth-25, methacrylate copolymer, paraffinum liquidum, petrolatum, sodium chloride, disodium edta, peg-150 distearate, peg-180m, magnesium nitrate, sodium lauryl sulfate, sodium benzoate, methylchloroisothiazolinone, silica, magnesium chloride, methylisothiazolinone, benzyl alcohol, benzyl salicylate, limonene, linalool.



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LOVE BEAUTY AND PLANET Hope and Repair Mask 300 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Love Beauty and Planet Hope and Repair Regenerační maska pro poškozené vlasy 300ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LOVE BEAUTY AND PLANET Hope and Repair Mask 300 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií