Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

LOVE BEAUTY AND PLANET Pampering Deodorant 50 ml

Zobraziť katalóg
LOVE BEAUTY AND PLANET Pampering Deodorant 50 ml
5 2 hodnotení
Dezodorant – bojuje proti nepríjemnému zápachu a dodáva pocit komfortu a sviežosti - 71,80 €/1 l
Kód:  KSTE222 Produktové číslo:  59081593 Stránky výrobcu
LOVE BEAUTY AND PLANET Pampering Deodorant 50 ml Predaj skončil

LOVE BEAUTY AND PLANET Pampering Deodorant 50 ml

Ochrana pred potom, príjemná vôňa až na 24 hodín, šetrnosť k pokožke aj k životnému prostrediu. To všetko vám sľubuje Pampering Dezodorant od značky Love Beauty and Planet. Dezodorant vám vďaka obsahu murumurského masla a kvetu ruží zaručí ochranu pred nepríjemným zápachom potu a prevonia vašu pokožku príjemnou sviežou vôňou, ktorá vás bude nabíjať energiou a pocitom pohodlia počas celého dňa. Ale nebojte sa, váš obľúbený parfum neprebije, bude s ním súznieť ruka v ruke. Murumurské maslo pre dezodorant Love Beauty and Planet je získavané z udržateľných zdrojov priamo z Brazílie a kvety ruže sú získavané taktiež etickým spôsobom. Pampering Dezodorant vám okrem toho všetkého ešte pomôže starať sa o vašu pokožku. Zloženie dezodorantu s hydratačnými látkami bude vyživovať a regenerovať pokožku vášho podpazušia. Dezodorant Love Beauty and Planet neobsahuje alkohol ani hliníkové soli, ktoré často dráždia pokožku. Všetky produkty značky Love Beauty and Planet sú vegánske, neboli testované na zvieratách a majú certifikáciu PETA. Ingrediencie sú získavané z udržateľných zdrojov šetrných k prírode a znižujúcich dopad na životné prostredie. Nádoba roll-on dezodorantu je zo 100 % recyklovaného plastu.

Kľúčové vlastnosti dezodorantu Love Beauty and Planet Pampering Dezodorant

  • Šetrný dezodorant bez obsahu alkoholu a hliníkových solí
  • Pampering Dezodorant vás ochráni pred nepríjemným zápachom potu až po 24 hodín
  • Dezodorant Love Beauty and Planet pomáha hydratovať, vyživovať a regenerovať vašu pokožku
  • Príjemná vôňa murumuru a kvetov ruží
  • Certifikácia Vegan, Cruelty-free a PETA
  • Všetky ingrediencie pre Pampering Dezodorant sú získavané udržateľným spôsobom

Použitie:
Natrite v primeranej vrstve do podpazušia a nechajte zaschnúť.

Zloženie:
Aqua, niacinamide, glycerin, helianthus annuus seed oil, steareth-2, cocos nucifera oil, astrocaryum murumuru seed butter, parfum, steareth-20, disodium edta, penta-tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, potassium lactate, phenoxyethanol, alpha- isomethyl ionone, benzyl alcohol, benzyl salicylate, citronellol, coumarin, geraniol, hexyl cinnamal, linalool.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Vegan Hotovo!
Objem
50 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Typ pokožky
Na všetky typy pokožky Hotovo!
Typ pokožky
Všetky typy Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LOVE BEAUTY AND PLANET Pampering Deodorant 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Love Beauty and Planet Pampering Kuličkový deodorant 50ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LOVE BEAUTY AND PLANET Pampering Deodorant 50 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií