Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál MPLA310401 - SK

LUMENE Valo Rozjasňujúca esencia 30 ml

Zobraziť katalóg
LUMENE Valo Rozjasňujúca esencia 30 ml
Pleťové sérum , vhodné na všetky typy pleti, obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre - 1 009,67 €/1 l
Kód:  KSPL2177 Produktové číslo:  6412600802252 Stránky výrobcu
LUMENE Valo Rozjasňujúca esencia 30 ml Predaj skončil

LUMENE Valo Rozjasňujúca esencia 30 ml

Exkluzívna pleťová emulzia LUMENE Valo prináša pleti nesmiernu dávku hydratácie s oživením prirodzeného jasu pokožky. Nové vylepšené zloženie obsahuje plody arktickej ostružiny morušky bohatej na antioxidanty a vitamíny C a E, ktoré permanentne rozžiaria každý typ pleti. Spoločne s arktickou pramenitou vodou a dvoma typmi kyseliny hyalurónovej dodávajú pleti potrebnú dávku hydratácie a bezprostrednej ochrany. Rozjasňujúca esencia LUMENE opäť navracia mladistvý vzhľad, ktorý sprevádza hladká a jemná pleť bez chybičky. Tento produkt obsahuje 89 % prirodzene získaných zložiek vrátane čistej pramenitej arktickej vody.

Pleťová emulzia LUMENE Valo a jej vlastnosti

  • Pleťová emulzia LUMENE Valo na prírodnej báze
  • Perfektne hydratuje pokožku a rozjasňuje pleť
  • Obsahuje plody arktickej ostružiny morušky a arktickú pramenitú vodu
  • Jedinečné zloženie s dvoma typmi kyseliny hyalurónovej
  • Rozjasňujúca esencia LUMENE opäť navracia mladistvý vzhľad
  • Oživuje matnú a unavenú pokožku

Použitie:
Každý deň aplikujte 4 – 5 kvapiek emulzie na dôkladne očistenú pokožku v oblasti tváre a krku. Zvýšenú pozornosť venujte drobným nerovnostiam pleti. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov odporúčame použiť ďalšie prípravky radu Valo.

Zloženie:
Aqua (Water), Butylene Glycol, Propanediol, Glycerin, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Fruit Extract, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Seed Extract, Phenoxyethanol, Betaine, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Saccharide Isomerate, Ascorbyl Glucoside, Xylitylglucoside, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Anhydroxylitol, Trehalose, Urea, Disodium Edta, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Maltodextrin, Xylitol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Adenosine, Pentylene Glycol, Serine, Citric Acid, Algin, Caprylyl Glycol, Disodium Phosphate, Glyceryl Polyacrylate, Pullulan, Potassium Phosphate, Limonene, Linalool, Citral, Parfum (Fragrance).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Objem
30 ml Hotovo!
Typ pleti
Suchá Hotovo!
Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Typ pleti
Suchá Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Suchá Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Typ pleti
Suchá Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Regeneračný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LUMENE Valo Rozjasňujúca esencia 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LUMENE Valo Glow Boost Essence 30 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LUMENE Valo tisztító esszencia 30 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií