Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LYSOFORM Fresh Hands Hygienický gél na ruky 480 ml

Zobraziť katalóg
LYSOFORM Fresh Hands Hygienický gél na ruky 480 ml
5 1 hodnotení
Antibakteriálny gél – bezoplachový, s alkoholom, s pumpičkou, objem 480ml, pre dospelých - 14,58 €/1 l
Kód:  CIS738 Produktové číslo:  9000101398403
LYSOFORM Fresh Hands Hygienický gél na ruky 480 ml Predaj skončil

LYSOFORM Fresh Hands Hygienický gél na ruky 480 ml

Antibakteriálny gél LYSOFORM Fresh Hands

Antibakteriálny gél LYSOFORM Fresh Hands

Antibakteriálna ochrana: Antibakteriálny gél na ruky LYSOFORM Fresh Hands napomáha pri udržaní čistejšej domácnosti bez vírusov a baktérií.

Hĺbková čistiaca sila: LYSOFORM Fresh Hands hygienicky umýva ruky bez použitia vody a mydla. Efektívne zabíja 99,9 % baktérií a vírusov.

Dezinfekčný prostriedok pre domácnosť: Antibakteriálny gél LYSOFORM Fresh Hands skvele slúži ako doplnok k umývaciemu prostriedku v kuchyni a k mydlu na ruky v kúpeľniach.

Vhodný pre rodiny: Rodinné balenie s praktickou pumpičkou umožňuje jednoduchú aplikáciu. Gélová textúra produktu LYSOFORM Fresh Hands nelepí a rýchlo usychá.

Jednoduché použitie: Naneste malé množstvo antibakteriálneho gélu LYSOFORM Fresh Hands na ruky a dôkladne premasírujte, kým nebudú suché. 1 ml gélu stačí na zabitie baktérií a vírusov bez použitia vody.

Virucídna účinnosť proti obaleným vírusom.

Ako používať antibakteriálny gél LYSOFORM Fresh Hands

Naneste malé množstvo gélu na ruky a dôkladne premasírujte, kým nebudú suché. 1 ml gélu stačí na zabitie baktérií a vírusov bez použitia vody.

Bezpečnostné upozornenie

Horľavá kvapalina a výpary. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi vznietenia. Zákaz fajčenia.

PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí, vyhľadajte lekársku pomoc alebo ošetrenie.

Antibakteriálny gél LYSOFORM Fresh Hands

Pozrite sa aj na ďalšie užitočné produkty LYSOFORM:

LYSOFORM dezinfekčný čistič kúpeľne 750 ml

LYSOFORM Dezinfekčný čistič kúpeľne 750 ml

Kúpiť »
LYSOFORM Univerzálny dezinfekčný čistič 1L

LYSOFORM Univerzálny dezinfekčný čistič 1 l

Kúpiť »
LYSOFORM Dezinfekčný čistič kuchyne 750 ml

LYSOFORM Dezinfekčný čistič kuchyne 750 ml

Kúpiť »

Zloženie antibakteriálneho gélu LYSOFORM Fresh Hands

Etanol 55,8 g/100 g

Zloženie

5% neiónové tenzidy. Ďalšie zložky: parfumy (limonén). Účinné látky: kyselina mravčia 1,0 g/100 g, 0,5 g/100 g alkyl (C12-16) benzyldimetylamonium-chlorid

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem
480 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Určenie

Určenie
Dezinfekcia na ruky, Gél na ruky Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Farba

Farba
Číra Hotovo!

Balenie

Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!

Konzistencia

Konzistencia
Gél Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Viac parametrov

LYSOFORM je rakúska značka dezinfekčných prostriedkov založená v roku 1900, takže má už 120-ročnú tradíciu. Účinná receptúra založená na báze benzalkóniumchloridu a kyseliny mravčej zabíja až 99,9 % vírusov, plesní a baktérií.* Výrobky Lysoform dezinfikujú povrchy, odstránia nečistoty aj nepríjemný zápach a zanechávajú príjemnú sviežu vôňu. Lysoform, to je značka vysokej kvality, odbornosti, spoľahlivosti, výkonu, sily a čistoty. Ide o rakúskeho špecialistu na dezinfekciu. (*virucidná účinnosť proti obaleným vírusom ako bovinná vírusová diarrhea (BVDV), vírus vakcínie (VV), vírus chrípky A)

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LYSOFORM Fresh Hands Hygienický gél na ruky 480 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LYSOFORM Fresh Hands Hygienický gel na ruce 480 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lysoform Fresh Hands Higiéniai kézgél 480 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií