Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

MAKEUP OBSESSION Mega Conceal 06 13 ml

Zobraziť katalóg
MAKEUP OBSESSION Mega Conceal 06 13 ml
Korektor na zakrytie farebných nedokonalostí pleti, kruhov pod očami a na vyrovnanie farebného tónu v očnom okolí
Kód:  DEKO3172 Produktové číslo:  5057566090377
MAKEUP OBSESSION Mega Conceal 06 13 ml Predaj skončil

MAKEUP OBSESSION Mega Conceal 06 13 ml

Tekutý korektor MAKEUP OBSESSION Mega Conceal 06 krémovej konzistencie sa vyznačuje dokonalým krytím nerovností pleti a kruhov pod očami a schopnosťou zjednotiť farebný tón pleti. Extra veľké balenie korektora, ktoré vám vydrží dlhšiu dobu. Dlhotrvajúci krycí účinok zosilnený prídavkom kofeínu. Korektor Mega Conceal prichádza v 18 odtieňoch, s mixom chladných, neutrálnych a teplých tónov. Na dokonalý krycí účinok v oblasti pod očami voľte odtieň svetlejší než je prirodzený tón vašej pleti. Odtieň číslo 06 je vhodný pre najsvetlejšiu až svetlú pleť s neutrálnym podtónom.

Kľúčové vlastnosti korektora MAKEUP OBSESSION Mega Conceal 06

  • Extra veľké balenie tekutého krémového korektora MAKEUP OBSESSION Mega Conceal 06
  • Dokonale kryje nerovnosti pleti, kruhy pod očami a zjednocuje tón pleti
  • Korektor Mega Conceal 06 s prídavkom kofeínu na dlhotrvajúci účinok
  • Odtieň 06 pre najsvetlejšiu až svetlú pleť s neutrálnym podtónom
  • Korektor MAKEUP OBSESSION Mega Conceal v 18 odtieňoch

Zloženie:
AQUA/WATER/EAU, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PHENYL TRIMETHICONE, ISODODECANE, ISOBUTYLMETHACRYLATE/BIS-HYDROXYPROPYL DIMETHICONE ACRYLATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, QUATERNIUM-90 BENTONITE, PROPYLENE CARBONATE, BUTYLENE GLYCOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, CETYL PEG-PPG–10/1 DIMETHICONE, HYDROGENATED CASTOR OIL, SILICA, SORBITAN SESQUIOLEATE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIETHYLHEXANOIN, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, HEXYL LAURATE, LECITHIN, POLYHYDROXYSTERIC ACID, ISOPROPYL MYRISTATE, 2-ETHYLHEXYL PALMITATE, ISOSTEARIC ACID, POLYGLYCEROL-3 POLYRICINOLEATE, TOCOPHERYL ACETATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ROSA RUBIGINOSA (ROSEHIP) SEED OIL, CAFFEINE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, MAY CONTAIN: TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), YELLOW IRON OXIDE (CI 77492), RED IRON OXIDE (CI 77491), BLACK IRON OXIDE (CI 77499)
 


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MAKEUP OBSESSION Mega Conceal 06 13 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAKEUP OBSESSION Mega Conceal 06 13 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MAKEUP OBSESSION Mega Conceal 06 13 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií