AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

MARILOU BIO Argan Oil Certified Organic Face Scrub 75 ml

Zobraziť katalóg
MARILOU BIO Argan Oil Certified Organic Face Scrub 75 ml
Peeling – arganový, jemný, s obsahom ďalších prírodných zložiek - 147,87 €/1 l
Kód:  KSPL1312 Produktové číslo:  3760143830847
MARILOU BIO Argan Oil Certified Organic Face Scrub 75 ml Predaj skončil

MARILOU BIO Argan Oil Certified Organic Face Scrub 75 ml

Marilou BIO Argan Oil Certified Organic Face Scrub je jemný pleťový peeling s vysokým obsahom prírodných zložiek (99,4 %). Tento jedinečný peeling odstraňuje pomocou malých častíc nečistoty a odumreté bunky pleti, tým prispieva k ich obnove a prináša pleti prirodzenú energiu a vitalitu. Obsahuje kombináciu minerálov, ktoré sú základom pre rast a regeneráciu buniek. Mastné kyseliny, arganový olej a antioxidačný vitamín E zaručujú, že pleť zostáva hydratovaná, jemná a hebká. Doprajte svojej pokožke špičkovú bio starostlivosť.

Kľúčové vlastnosti

  • BIO kvalita
  • Pleťový peeling s arganovým olejom
  • Šetrne čistí do hĺbky
  • Regeneruje a vyživuje pleť
  • Hydratuje

Aktívne látky

Mastné kyseliny, arganový olej, antioxidanty a vitamín E zaručujú, že pleť zostáva hydratovaná, jemná a hebká. Doprajte svojej pokožke špičkovú bio starostlivosť. K ďalším prospešným aktívnym látkam patria silice, aloe vera a minerály, ktoré prispievajú k regenerácii pokožky a k hydratačnému a zvláčňujúcemu účinku peelingu.

Dôležité informácie

Použitie:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti. Aplikujte na vlhkú pleť a krk 2× týždenne, jemnými krúživými pohybmi robte masáž.

Objem:
75 ml


Zloženie:

AQUA (WATER), OCTYLDODECANOL, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, STEARIC ACID, CETEARYL GLUCOSIDE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SODIUM BENZOATE, SILICA, LEVULINIC ACID, XANTHAN GUM, SODIUM LEVULINATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, SODIUM PHYTATE, PALMITIC ACID, CERA ALBA (BEESWAX)*, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ALCOHOL, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE.
* ingredients issued from organic farming

 

Parametre a špecifikácia

Objem
75 ml Hotovo!

Objem

Objem
75 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MARILOU BIO Argan Oil Certified Organic Face Scrub 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MARILOU BIO Argan Oil Certified Organic Face Scrub 75 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií