AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MARK SCRUB Peppermint Shower Pudding 200 ml

Zobraziť katalóg
MARK SCRUB Peppermint Shower Pudding 200 ml
Sprchový krém na hydratáciu a výživu pokožky už pri sprchovaní - 18,50 €/1 l
Kód:  SG538 Produktové číslo:  8588006750713
MARK SCRUB Peppermint Shower Pudding 200 ml Predaj skončil

MARK SCRUB Peppermint Shower Pudding 200 ml

Príjemne osviežujúci mentolový sprchový krém MARK SCRUB Peppermint Shower Pudding uvoľní vaše telo po fyzickej námahe a celodennom zhone. Spolu s výživnými olejmi z mandlí a olív prináša vášmu telu úľavu, hydratáciu a dokonalé vyživenie celej pokožky priamo pri sprchovaní. Šetrne vašu pokožku očistí a zanechá ju tak sviežu, odpočinutú a vláčnu, a to aj vtedy, keď je vyčerpaná po celodennom pobyte na slnku, ak trpí ekzémom alebo suchosťou. Vaša pokožka tak zostane vďaka sprchovému krému MARK SCRUB Peppermint Shower Pudding hydratovaná, oddýchnutá, vyživená a veľmi jemná na dotyk.

Kľúčové vlastnosti sprchového krému MARK SCRUB Peppermint Shower Pudding

  • Sprchový krém MARK SCRUB Peppermint Shower Puddingšetrne čistí, hydratuje a osviežuje
  • Oleja z mandlí a olív dokonale vyživujú celú pokožku
  • Šetrne ošetruje aj citlivú a slnkom vysušenú pokožku
  • Esenciálny peppermintový olej ochladí telo po fyzickej námahe
  • Vitamíny obsiahnuté v sprchovacom kréme remineralizujú pokožku
  • Sprchový krém MARK SCRUB Peppermint Shower Pudding je príjemným prostriedkom na osvieženie celého tela

Zloženie:
Aqua (voda), Lauryl Glucoside (jemná čistiaca zložka), Decyl Glucoside (jemná čistiaca zložka), Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcs Oil (mandľový olej), Cocos nucifera Oil (kokosový olej), Xanthan Gum (xantanová guma), Olea Europea Oil (olivový olej) – organická zložka z ekologického poľnohospodárstva, Maris Sal (morská soľ), Benzyl Alcohol, Salicylic Acid (kyselina salicylová), Sorbic Acid (kyselina sorbová), Lactic Acid (kyselina mliečna), Mentol Crystals (kryštály mentolu), Mentha piperita Oil (esenciálny olej z mäty piepornej), CI 75810 (chlorofyl), Aqua (voda), Lauryl Glucoside (jemná čistiaca zložka), Decyl Glucoside (jemná čistiaca zložka), Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcs Oil (mandľový olej), Cocos nucifera Oil (kokosový olej), Xanthan Gum (xantanová guma), Olea Europea Oil (olivový olej) – organická zložka z ekologického poľnohospodárstva, Maris Sal (morská soľ), Benzyl Alcohol, Salicylic Acid (kyselina salicylová), Sorbic Acid (kyselina sorbová), Lactic Acid (kyselina mliečna), Mentol Crystals (kryštály mentolu), Mentha Piperita Oil (esenciálny olej z mäty piepornej), CI 75810 (chlorofyl)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Objem
200 ml Hotovo!
Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Typ produktu
Sprchový krém Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Využitie produktu

Typ produktu
Sprchový krém Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MARK SCRUB Peppermint Shower Pudding 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MARK SCRUB Peppermint Shower Pudding 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MARK SCRUB Peppermint Shower Pudding 200 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií