Protiplnění

MAYBELLINE NEW YORK Brow Drama Dark Brown 7,6 ml

Zobraziť katalóg
MAYBELLINE NEW YORK Brow Drama Dark Brown 7,6 ml
5 1 hodnotení
Maskara – na obočie, zvýrazní, upraví a vytvaruje
Kód:  KSDE0671-b Produktové číslo:  3600530910960
MAYBELLINE NEW YORK Brow Drama Dark Brown 7,6 ml Predaj skončil

MAYBELLINE NEW YORK Brow Drama Dark Brown 7,6 ml

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.
 

Maskara Brow Drama je určená pre zvýraznenie obočia a jeho úpravu. Často sa stáva, že obočie stráca svoju hustotu a bledne, niekedy sa vplyvom veku objavujú v obočí prešedivené miesta. Unikátna riasenka so špeciálne riešeným štetčekom dokáže obočie rýchlo a jednoducho nafarbiť, upraviť a celkovo vylepšiť. Nafarbí obočie bez zlepovania a zároveň ho kefkou pekne upraví. Myslite pri skrášľovaní očí tiež na svoje obočie a dodajte mu výraz!

Obočie patrí neodmysliteľne k tvári a je teda potrebné venovať mu náležitú pozornosť. Preč sú už doby, kedy bolo v móde obočie takmer celé vytrhané a bola ponechaná len úzka výrazná linka. Teraz je módna prirodzenejší úprava obočia a aj známe osobnosti a modelky si nechávajú obočie upravovať, ale zachovávajú jeho prirodzený vzhľad. Tým čo majú obočie málo výrazné ponúka svoje služby maskara Brow Drama, ktorá ľahko a prirodzene obočie zvýrazní aj vytvaruje. Doprajte si krásne a výrazné riasy!

Odtieň:

Dark Brown

Použitie:
Nanášajte na obočie a zároveň kefkou prečesávajte.

Objem:
7,6 ml

Zloženie:
Voda, Styrene/acrylates/ammonium methacrylate copolymer, Alcohol denat., Butylene glycol, Acrylamide/sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, Isohexadecane, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Ammonium polyacryldimethyltauramide/ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Nylon-12, Polysorbate 80, Steareth-20, Sodium laureth sulfate, Sodium dehydroacetate, Sorbitan oleate, Disodium EDTA, Panthenol, Tetrasodium EDTA, Potassium sorbate, Silica, [+/- may contain, mica, ci 77491/, ci 77492, ci 77499/iron oxides, ci 77891/titanium dioxide, ci 77007/ultramarines, ci 75470/carmine, ci 77742/manganese violet, ci 77510/ferric ferrocyanide]

 
 

Parametre a špecifikácia

Typ produktu
Maskara Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Maskara Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MAYBELLINE NEW YORK Brow Drama Dark Brown 7,6 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAYBELLINE NEW YORK Brown Drama 12H Sculpting Brow Mascara Dark Brown 7,6 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MAYBELLINE NEW YORK Brow Drama Dark Brown 7,6 ml szemöldökformázó spirál.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií