Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

MAYBELLINE NEW YORK Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 00 Ivory 6,8 m

Zobraziť katalóg
MAYBELLINE NEW YORK Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 00 Ivory 6,8 m
5 1 hodnotení
Korektor na zakrytie farebných nedokonalostí pleti, kruhov pod očami a na vyrovnanie farebného tónu v očnom okolí
Kód:  DEKO4358 Produktové číslo:  3600531617967
MAYBELLINE NEW YORK Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 00 Ivory 6,8 m Predaj skončil

MAYBELLINE NEW YORK Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 00 Ivory 6,8 m

Staňte sa komiksovou superhrdinkou! S novou limitovanou sériou Marvel x Maybelline máte jedinečnú možnosť práve teraz! Tekutý korektor MAYBELLINE NY Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 00 Ivory perfektne zakryje kruhy pod očami a rozjasní očné okolie. Vďaka hubkovitému aplikátoru sa korektor Instant Anti Age Eraser Concealer ľahko nanáša a dokonale priľne k vašej pleti. Multifunkčný korektor zvládne skryť všetky nedokonalosti a poskytne dlhotrvajúce krytie po celý deň. Odhaľte svoje tajné schopnosti s korektorom od Marvel x Maybelline.

Kľúčové vlastnosti korektora MAYBELLINE NEW YORK Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 00 Ivory

  • Maybelline NY a Marvel prichádza s limitovanou sériou korektora Instant Anti Age Eraser Concealer
  • Korektor Maybelline NY x Marvel 00 Ivory dokonale kryje kruhy pod očami
  • Zároveň rozjasní očné okolie
  • Hubkovitý aplikátor umožňuje jednoduché nanášanie
  • Korektor Maybelline NY Instant Anti Age Eraser Concealer perfektne kryje všetky nedokonalosti

Použitie:
Otočte dolnou časťou aplikátora kým sa korektor neobjaví na hubke. Naneste malé množstvo pod oči pre zakrytie tmavých kruhov a prstami jemne vklepte do pokožky. Pre rozžiarenie celého očného okolia aplikujte v trojuholníkovom tvare pod oči a pozdĺž hrany nosa.

Zloženie:
Aqua/Water, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Isododecane, Glycerin, PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Butylene Glycol, Dimethicone Crosspolymer, Nylon-12, Disteardimonium Hectorite, Cyclohexasiloxane, PEG-10 Dimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Polyglyceryl-4 Isostearate, Caprylyl Glycol, Disodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Lycium Barbarum Fruit Extract, Chlorphenesin, Ethylparaben, Aluminum Hydroxide, Steareth-20, Chlorhexidine Digluconate, N-Hydroxysuccinimide, Potassium Sorbate, Tocopherol, Palmitoyl Oligopeptide, Chrysin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Palmitoyl Tetrapeptide-7.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MAYBELLINE NEW YORK Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 00 Ivory 6,8 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAYBELLINE NEW YORK Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 00 Ivory 6,8 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MAYBELLINE NEW YORK Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 00 Ivory 6,8 m.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií