Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

MAYBELLINE NEW YORK Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 01 Light 6,8 ml

Zobraziť katalóg
MAYBELLINE NEW YORK Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 01 Light 6,8 ml
Korektor na zakrytie farebných nedokonalostí pleti, kruhov pod očami a na vyrovnanie farebného tónu v očnom okolí
Kód:  DEKO4359 Produktové číslo:  3600531618117
MAYBELLINE NEW YORK Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 01 Light 6,8 ml Predaj skončil

MAYBELLINE NEW YORK Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 01 Light 6,8 ml

Staňte sa komiksovou superhrdinkou! S novou limitovanou sériou Marvel x Maybelline máte jedinečnú možnosť práve teraz! Tekutý korektor MAYBELLINE NY Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 01 Light perfektne zakryje kruhy pod očami a rozjasní očné okolie. Vďaka hubkovitému aplikátoru sa korektor Instant Anti Age Eraser Concealer ľahko nanáša a dokonale priľne k vašej pleti. Multifunkčný korektor zvládne skryť všetky nedokonalosti a poskytne dlhotrvajúce krytie po celý deň. Odhaľte svoje tajné schopnosti s korektorom od Marvel x Maybelline.

Kľúčové vlastnosti korektora MAYBELLINE NEW YORK Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 01 Light

  • Maybelline NY a Marvel prichádza s limitovanou sériou korektora Instant Anti Age Eraser Concealer
  • Korektor Maybelline NY x Marvel 01 Light dokonale kryje kruhy pod očami
  • Zároveň rozjasní očné okolie
  • Hubkovitý aplikátor umožňuje jednoduché nanášanie
  • Korektor Maybelline NY Instant Anti Age Eraser Concealer perfektne kryje všetky nedokonalosti

Použitie:
Otočte dolnou časťou aplikátora, kým sa korektor neobjaví na hubke. Naneste malé množstvo pod oči pre zakrytie tmavých kruhov a prstami jemne vklepte do pokožky. Pre rozžiarenie celého očného okolia aplikujte v trojuholníkovom tvare pod oči a pozdĺž hrany nosa.

Zloženie:
Aqua/Water, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Isododecane, Glycerin, PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Butylene Glycol, Dimethicone Crosspolymer, Nylon-12, Disteardimonium Hectorite, Cyclohexasiloxane, PEG-10 Dimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Polyglyceryl-4 Isostearate, Caprylyl Glycol, Disodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Lycium Barbarum Fruit Extract, Chlorphenesin, Ethylparaben, Aluminum Hydroxide, Steareth-20, Chlorhexidine Digluconate, N-Hydroxysuccinimide, Potassium Sorbate, Tocopherol, Palmitoyl Oligopeptide, Chrysin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Palmitoyl Tetrapeptide-7.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MAYBELLINE NEW YORK Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 01 Light 6,8 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAYBELLINE NEW YORK Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 01 Light 6,8 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MAYBELLINE NEW YORK Instant Anti Age Eraser Concealer Marvel x Maybelline Collection 01 Light 6,8 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií